Denne kan du bruke alene eller til kaker, feks rullekake eller Hasselnøtterte (se oppskrift på fase 2).
4 eggeplommer
2 ss cognac
1/2 ts vaniljeekstrakt
2 ss hakket usøtet mørk sjokolade
4 pakker splenda (eller annet søtstoff etter smak)
8 ss usaltet smør, romtemperert
Pisk sammen alle ingrediensene i en mikser i ca 2 minutter.
Ha blandingen i en kjele og sett den i et vannbad med kokende vann. La den stå der i 7 minutter under omrøring. Ta den av varmen og server med en gang (står det her i boka, men den er vel best kald??).
Hmm det er vel ca en ts tror jeg.... Toppet kanskje...
Natreen funker sikkert også bra, jeg pleier egentlig ikke å følge dosene slavisk med søtstoff, jeg SMAKER meg til. :)
Jeg forandrer det nå, for det er ikke alltid så lett å få øye på sånn som det står nå. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.