Stilig. Spent på utfallet. Jeg er en av disse som elsker sprø ting (matvarer altså... andre sprø ting liker jeg av og til :D)! Kjeks savner jeg, og er disse gode så skal det bakes i pinsen!
Jeg gadd ikke å vente på at de skulle bli helt sprø, så nå står de til avkjøling, så får de stå en stund fremme heller...
Men jeg tok en nå, og den var ikke så langt unna sprø, hadde på smør og edelost ( muggost på tube fra kavli ), og det var nydelig! Føltes veldig ulovlig ut;) Anbefales!
Nå gjenstår det å finne ut hvor lenge de kan holde seg da... Jeg laget dobbelt porsjon og fikk 18kjeks... Men de kan bli fort borte da....
Kanskje jeg ha ha med dette på den turen om 2 uker da vi skal på Frambu og jeg må ha med noe mat selv...
Da har jeg laget en ny porsjon... Må ha noe i bakhånd om søstra mi plutselig finner på å føde og jeg skal være med henne... Må kjøpe en ny tube edelost også, og en bordpakning smør, da er jeg reddet.
Jeg håper jeg rekker da, hun har termin den 14.juni og vi skal bort den 8-14.... Så hun har fått beskjed om å føde før eller etter:lol:
Jeg har bare vært med på mine 3 fødseler, og det er liksom noe annet, jeg har alltid lurt på hvordan det er å sitte på sidelinjen..
:DHar laget dette i kveld,kjempegodt.Brukte soyaflokker istedet for fiberhusk som jeg ikke vet hva er. Laget større porsjon enn i oppskriften.Har gått påekstrem lavkarbo i6 uker nå og har veldig lyst på "lovligbrød" Det er da lavkarbo dette vel???
Disse skal jeg prøve i morgen, tror jeg. Om jeg husker det. Leste i den opprinnelige tråden at mange hadde bakt dem som brød/rundstykker også, laget dem tykkere.
Jeg baker knekkebrød med linfrø, fiberhusk, sesamfrø, kli og vann. Funker veldig bra. Klarer ikke brødene med smør og egg. Kompanserer heller med masse fett pålegg:-)
4ss smeltet smør
4 egg
4ss fiberhusk
4ss linfrø
1 ts bakepulver
2ss vann
2 ss sukrin
Rør sammen og la svelle 15-30 min og så tar jeg røra og stryker utover en stor bakeplate, strør på litt salt og inn i ovnen på 225g i 15 min, Når det er stekt tar jeg pizzaskjæreren og ruter opp til kjeks. Så skal de tørke i åpen ovn på 100 grader i 2 timer.
Disse bruker jeg til frokost å kvelds.. nesten ikke karber.. å smaker digg med majones og jubelsalami! :D
Jeg kan ikke fordra CC, men etter en runde med stavmikseren, merker jeg det ikke når det brukes i pannekakerøre feks.
Er konsistensen, ikke smaken, jeg ikke klarer!:eek:
Usj ja - det er vel heller konsistensen jeg ikke klarer å.... ;) Men etter samlivsbrudd mm så mangler jeg endel eletriske artikler og deriblant en stavmikser - men den har førstepri når jeg får lønn igjen nå! Gleder meg til å lage smootie og slikt igjen :D
:eek:Har du måttet klare deg uten stavmikser???:eek: ;)
Er helt avhengig av min! En ettermiddag gikk den i stykker og av redsel for at jeg skulle tilte helt, dro gubben meg ut og kjøpte en ny så fort middagen var spist!:D
Hvordan i allverden skulle jeg lage blomkålmos feks uten stavmikseren min?:eek:
Stavmikser er en must-have i mitt lavkarboliv ja! Men jeg angrer bittert på at jeg kjøpte phillips med liten mikserbolle. Både er bollen for liten og man kan ikke justere hastigheten på maskina og da spruter det fløte utover hele kjøkkenet... Savner den gamle fra braun jeg..
Jeg har en av de siste modellene fra Braun, og rett og slett elsker den!:love:
Men mangler den lille hakkebollen, da. Den fulgte ikke med i settet på den nye og den gamle er totalt utslitt! Må somle meg (helst gubben) til å få dratt på andre siden av byen for å kjøpe en ny snart!
Den jeg hadde til min gamle braun var litt større enn den jeg har til phillipsen og den funka bedre, men jeg tror braun har mange størrelser på de bollene..
Jeg må innrømme at jeg vurderer å kjøpe en braun enda den jeg har funker... Men jeg har ikke råd nå... Den mikserbollen er det mest geniale med hele greia og når den er for liten blir det teit.
Jeg lagde disse i går - men bytta ut fiberhusken med kruskakli. De ble kjempegode. Litt tynne - så enten må røra få svelle litt til, eller man kutter rett og slett bare ut vannet ;)
Jeg laget disse nå, og satte i gang med godt mot - og så hadde jeg visst ikke linfrø - så da kvernet jeg solsikkefrø i steden og hadde i en ss med kokosmel. Nammenam altså!
Jeg lagde nemlig en porsjon, men ser nå at jeg har glemt å ha i smeltet smør, men får se om de blir spiselige lell, hadde i litt ekstra vann da jeg så røra var noget fast...
:lol:
Til pass for deg når du kan finne på å pakke ned slike livsviktige saker!;):p:rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.