< Tilbake til oversikten

Hvilket bacon

#1

Bæret sa for siden:

Spiser dere? :)
Noen er det jo sukker i, osv.
Det jeg har fått med meg er at Gildes Stjernebacon er uten disse?

Er det så lite sukker at det ikke spiller noen rolle, for det er ganske stor forskjell på prisene...


#2

Gerd sa for siden:

Når jeg kjøper her i norge, er det First Price sitt. Uten sukker og billig.

Ellers kjøper jeg en del i Sverige når vi er der (Restaurantbacon fra Tulip)

Jeg syns at bacon som er sukra krymper mer i stekepanna enn usukra.


#3

Bæret sa for siden:

Det gjør kanskje det...

Så First Price sitt er uten sukker ja, det har jeg ikke sjekket.
Men Coop sitt er med sukker...

Det er så dumt å ikke lese på pakkene...:mumle:


#4

arnakristin sa for siden:

Tulip restaurant bacon kjøpt i kilos pakninger i Sverige, går jeg tom blir det First Price.


#5

Yonah sa for siden:

Jeg bruker first price sitt eller div. typer jeg kjøper i butikken på andre siden av grensen her.



#7

nuppelura i farta sa for siden:

Slik jeg har forstått det så er det druesukker i det meste, men er så lite at det har liten betydning. Man ser jo uansett karb innhold på de fleste pakkene


#8

Tutte sa for siden:

Går i First Price sitt bacon her også ! :)


#9

Kanutten sa for siden:

Jeg kjøper bare tørrsalta "Lundal" bacon. Ikke er det sukra, ikke er det vann i det heller slik at det krymper heller ikke, det blir bare sprøtt og godt! Det tørrsalta baconet er litt dyrere, men det er verd det!


#10

Nannah sa for siden:

Her går det og i Tulips fra sverige:)


#11

Veggpryd sa for siden:

Jeg bruker også First Prize. :)


#12

saxpia sa for siden:

First Price sitt, ja :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.