
Ullabulla sa for siden:
Jeg har fått et olje/eddike-sett og lurer nå på hva slags olje og eddike som jeg skal komme på disse flaskene. Jeg skal bruke det til salater og grønnsaker.
Hva er de beste oljer og eddiker du bruker?
Ullabulla sa for siden:
Jeg har fått et olje/eddike-sett og lurer nå på hva slags olje og eddike som jeg skal komme på disse flaskene. Jeg skal bruke det til salater og grønnsaker.
Hva er de beste oljer og eddiker du bruker?
energibunten sa for siden:
liker litt smak så derfor skikkelig grønn jomfru olivenolje og balsamico-eddik
men også rødvinseddik er fint. eller bare noen dråper sitron, eller hvitvinseddik. Ofte bruker jeg bare olivenolje da jeg bruker friske norske tomater som er ganske syrlige.
Alltid salt til da, gjerne sånn gourmetsalt.
Mistral sa for siden:
Jeg bruker halvparten vin-/sherryeddik og halvparten balsamicoeddik til salatdressing. Til blandet salat foretrekker jeg en god olivenolje. Blandingsforholdet bør være ca 3 deler olje til 1 del eddik - syns jeg.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.