< Tilbake til oversikten

Kyllingfilet med ost og bacon i fløtesaus

#1

Kokkå sa for siden:

Brukte fantasien min her om dagen, og fant hva jeg hadde i kjøleskapet, og resultatet ble overraskende godt :)

1 kyllingfilet
2 strimler bacon
raspa ost
pølsebiter
kremfløte
krydder

Først laget jeg et snitt på midten av kyllingfileten og fyllte den med raspet ost. Deretter tok jeg baconstrimlene og surret rundt kyllingfileten. Krydret den med masse godt krydder, og stekte den på sterk varme i smør på begge sider, sammen med pølser i biter. Deretter skrudde jeg ned varmen og hellte fløte over pannen, og lot dette koke sammen i ca 10-15 min til kyllingen var gjennomkokt og sausen tykk. Det ble kjempegodt!! trengte ikke krydre sausen, for det ble god smak fra krydderet og kjøttet. Brukte kun salat som tilbehør. Anbefales!:)


#2

agathe85 sa for siden:

Hørtes kjempegodt ut!! hvordan krydder brukte du? trenger litt krydder tips som passer til kylling og fløte! :)


#3

Egg hver dag sa for siden:

Tusen takk for god tips, skal absolutt prøves.


#4

Kokkå sa for siden:

pleier å krydre med det jeg har. mener jeg brukte cayennepepper, grovhakket pepper og grillkrydder :)


#5

LinnKristell sa for siden:

Noen som vet hvor mye karbohydrater det er i det? Kan jo ikke være så allverdens:)


#6

LinnKristell sa for siden:

Lagde meg dette i dag! UTROLIG godt! Lagde to kyllingfileèter og er fortsatt mett! Skal absolutt prøves igjen! Lagde uten pølser da:)


#7

agurken sa for siden:

Denne skal jeg prøve i dag! Har fulgt easylife-programmet i 7 uker nå, kun spist pulvershake. Så jeg er litt spent på hvordan magen takler å få så mye fet mat. Men det er jo lite karber i det her, og det er viktig å ikke komme meg ut av ketosen. Så jeg får spise saaaakte og se hvordan det går. Pøser på med grønnsaker. Gleder meg sykt!! :)
(Ønsk meg lykke til, hehe)


#8

Binna sa for siden:

hørtes nydelig ut :)) men, hvilke type pølser brukte du? e litt skeptisk til pølser...


#9

Fluke sa for siden:

Takk! :D
Jeg kommer til å droppe pølsene, men man jo ikke ha pølser i?


#10

Iset sa for siden:

Jeg dropper også pølsene, synes det passer best uten.


#11

Eirorinon sa for siden:

Et godt krydder på kylling er Herbes de provence :)


#12

Eirorinon sa for siden:

Oh, og to typer ost som er veldig godt på kylling dersom man skal gratinere, er parmesan og sveitser :)


#13

Dolsi sa for siden:

Lager noe lignende jeg også,men da uten pølser.

Jeg lager et snitt i kyllingfiletene og fyller dem med skinke og ost, surrer bacon rundt. Krydrer med salt og pepper før jeg steker dem og legger de over i ren fløte. Har i purreløk, paprika og masse hvitløk.

Har ikke tenkt over at dette sikkert er fin lavkarbomat. Er det greit med purreløk og paprika?

Dette er en rett som jeg serverer hele familien, da med ris og salat til, jeg kan jo bare droppe risen nå og fråtse i kylling og saus. :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.