Først laget jeg et snitt på midten av kyllingfileten og fyllte den med raspet ost. Deretter tok jeg baconstrimlene og surret rundt kyllingfileten. Krydret den med masse godt krydder, og stekte den på sterk varme i smør på begge sider, sammen med pølser i biter. Deretter skrudde jeg ned varmen og hellte fløte over pannen, og lot dette koke sammen i ca 10-15 min til kyllingen var gjennomkokt og sausen tykk. Det ble kjempegodt!! trengte ikke krydre sausen, for det ble god smak fra krydderet og kjøttet. Brukte kun salat som tilbehør. Anbefales!:)
Denne skal jeg prøve i dag! Har fulgt easylife-programmet i 7 uker nå, kun spist pulvershake. Så jeg er litt spent på hvordan magen takler å få så mye fet mat. Men det er jo lite karber i det her, og det er viktig å ikke komme meg ut av ketosen. Så jeg får spise saaaakte og se hvordan det går. Pøser på med grønnsaker. Gleder meg sykt!! :)
(Ønsk meg lykke til, hehe)
Jeg lager et snitt i kyllingfiletene og fyller dem med skinke og ost, surrer bacon rundt. Krydrer med salt og pepper før jeg steker dem og legger de over i ren fløte. Har i purreløk, paprika og masse hvitløk.
Har ikke tenkt over at dette sikkert er fin lavkarbomat. Er det greit med purreløk og paprika?
Dette er en rett som jeg serverer hele familien, da med ris og salat til, jeg kan jo bare droppe risen nå og fråtse i kylling og saus. :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.