< Tilbake til oversikten

Ketolyse og fett

#1

Makrell sa for siden:

Hei,
Jeg har nå gått på ketolyse i en uke, og synes det går sånn passelig. Er i ketose, og føler at behovet for noe søtt blir mindre og mindre. Har kjøpt og lest Slank med ketolysekuren, men har fortsatt noen spørsmål. Har det noe å si hvor oljen kommer fra? F.eks. kan man bruke mye olivenolje i kosten, og dermed ta det derfra? Merker at jeg reagerer på meiereprodukter, og synes olivenolje er en god fettkilde. Bør man også regner med litt karbohydrater fra ost, selvom det står at det er 0 karber i de? Har lest at de alle inneholder noen karber. Og til sist, hvilke grønnsaker bør en prioritere i kosten, sånn med tanke på vitaminer og næring?


#2

Millsi sa for siden:

blomkål og broccoli er slagere her. Samt tomater,agurk,squash og aubergin!

Ang fettkilde er jeg ikke sikker nok til å ville svare. Men kaldpresset oljer er vel gode fettkilder vil jeg tro? Men anbefaler cocosa.

Har hørt man skal regne alle produkter som det er 0 krber i til 1.


#3

Lemen sa for siden:

Har lest en gang at produsenter kun må skrive på karbo som er over 1 kh pr 100 g. Så, om det er 0,9 kh, så trenger de ikke om å opplyse om det. Derfor kan det være lurt å regne 1 g. karbo selv om det er oppgitt 0.

Kaldpressede oljer er fint å ta fettet i kosten fra ja. Og, så fett fra kjøtt og fisk da.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.