< Tilbake til oversikten

Juhuuu. Tror jeg har klart det. Er i ketose:)

#1

Janis sa for siden:

Dette med atkins, og lavkarbo kosthold er helt nytt for meg. Det eneste jeg visste fra før, er at godter (dah) selvfølgelig ikke er bra, og at brød, pasta og poteter skal man passe seg for.

Etter 2 dager med prøving, så har jeg gått ned en kilo. I går kveld målte jeg ketosen fo første gang. Ble litt skuffet da resultatet var mellom liten og moderat.
Kommer ketosen til å stige etterhvert, eller har jeg kanskje gjort noe feil?

Jeg har nok spist for lite. Jeg er en små spiser. Dette med mat med lite karbo, er litt vanskelig for meg nå. Jeg er i utganspungtet helt tragisk på matlaging.:(


#2

Janis sa for siden:

(hvordan får jeg skrevet på signaturen at jeg har gått ned litt til? Tenker på ticker)


#3

Huldr sa for siden:

Hei Janis! :)

Det spiller absolutt ingen rolle hvilken farge sticksen viser. Er du i ketose, så er du i ketose. Det er ikke noe å trakte etter å få mørkest mulig farge, får du det har du sannsynligvis drukket for lite vann. Så bare kos deg med at du faktisk er i ketose og har gått ned! Gratulerer! :blomster:

Hvis du skal få med i signaturen hvor mye du har gått ned, må du nesten skrive det inn selv. Og tickeren, den må du dessverre lage helt ny for hver gang du har et nytt tall.

Håper dette hjalp deg litt. Har du lest boka? Det er veldig lurt, ja egentlig et must for å gjøre Atkins på riktig måte. Det finnes også skrevet mye her du kan ha nytte av her i forumet. Ellers har også Atkins en hjemmeside, atkins.com, hvor det står mye nyttig.

Lykke til!


#4

ElinGH sa for siden:

Du må gå inn på tickerfactory.com og lage ny, tror jeg! Jeg har i hvertfall ikke funnet ut av noe som er enklere!


#5

Gamla sa for siden:

Hei igjen Janis! Det er viktig at du ikke spiser mer en 20 g karbohydtater pr. dag de første 14 dagene, da har kroppen vanligvis innstilt seg på det nye kostholdet. Etter dette kan du gjerne gradvis øke inntaket noe. På www.matoppskrift.no/sider/kaloritabell.asp finner du en veldig grei taball over de forskjellige matvarene.

Så var det det matlagingen da. Her er det mest smak og behag som teller,- bare en ikke overskrider karbohydrat mengden. Det er mange flotte oppskrifter og menyer her . Har også en eller annen plass lest et kjempeflott innslag om induksjonen. ( kan ikke finne det just nå)
Sikkert noen som viser deg den.;)




Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.