her er oppskrift på herlig pai (4 storspiste personer)
Paideig lages av 100 g smør og 2 dl soyamel. Stekes først.
Dette kan man fylle opp med hva man vil; jeg brukte kjøttdeig, en løk, champignon, feta ost og masse krydder. Bruk tre egg og litt fløte og la stå i 30 min!!
Oj, da får jeg se etter den da, om jeg skulle få lyst på paj. Egentlig unngår jeg soja, siden jeg mener det er alt annet enn sunt. Men jeg savner å ha pai en gang i blandt...
Jeg sjekket matvareguiden og den sa 23... Og det var jo himla stor forskjell... Men jeg har hatt speilberger sin og mente den hadde færre enn 23 ja...
Det tror jeg helt sikkert det gjør. Det ville ihvertfall jeg gjort om jeg skulle bakt denna. Høres god ut, men for mange karber med soyamel;)
Bruker alltid soyaprotein jeg- Lykke til :p
Trenger litt mer detaljer her jeg.. Ingen kokk :-)
Hvor tynt klemmer du bunnen utover? Hvor mange grader og hvor lenge?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.