< Tilbake til oversikten

Pai med soyamel

#1

agathe85 sa for siden:

her er oppskrift på herlig pai (4 storspiste personer)

Paideig lages av 100 g smør og 2 dl soyamel. Stekes først.

Dette kan man fylle opp med hva man vil; jeg brukte kjøttdeig, en løk, champignon, feta ost og masse krydder. Bruk tre egg og litt fløte og la stå i 30 min!!

Nam nam!!


#2

L@ro sa for siden:

Jøss.. så enkelt? hehe... glimrende... jeg elsker pai...og utrolig mye lettere når man skal ha kald mat.. litt mer fristende enn bare kjøtt og fett...


#3

saxpia sa for siden:

Er soyamel uten karber? Og smaker det noe godt, da? Altså, melet? Fyllet til paien høres jo nydelig ut :sikle:


#4

Yonah sa for siden:

Sojamel inneholder vel drøyt 20 karber pr 100g, for mye for meg, men sikkert fint for de som kan spise litt mere karber.


#5

saxpia sa for siden:

Nja, da går det med for mye karber for min del også, tenker jeg.


#6

Solange sa for siden:

Fant en pakke sojamel i skapet fra Spielberger,den har bare 3,1 gr. Har ikke prøvd på annet enn pannekaker, smaker bra.


#7

agathe85 sa for siden:

netto karbo i paideigen er 1,3g.


#8

saxpia sa for siden:

Finnes det forskjellige typer soyamel, siden det er så stor variasjon?

1,3 i hele deigen er jo ikke dårlig. Får sjekke ut dette, ja.


#9

Yonah sa for siden:

Oj, da får jeg se etter den da, om jeg skulle få lyst på paj. Egentlig unngår jeg soja, siden jeg mener det er alt annet enn sunt. Men jeg savner å ha pai en gang i blandt...

Jeg sjekket matvareguiden og den sa 23... Og det var jo himla stor forskjell... Men jeg har hatt speilberger sin og mente den hadde færre enn 23 ja...


#10

agathe85 sa for siden:

jeg kjøper et merke som heter Bauck hof - det har kun 9,9 karber :)


#11

Mandy81 sa for siden:

Går det an å bytte ut soyamel med soyaprotein tror du..? :)


#12

Labomba sa for siden:

Det tror jeg helt sikkert det gjør. Det ville ihvertfall jeg gjort om jeg skulle bakt denna. Høres god ut, men for mange karber med soyamel;)
Bruker alltid soyaprotein jeg- Lykke til :p


#13

Live77 sa for siden:

Som ei over her skriver så finnes det soyamel med 3,1 karber pr 100g....det er jo minimalt. Soyaprotein er vel en god del dyrere..


#14

pirilen sa for siden:

Trenger litt mer detaljer her jeg.. Ingen kokk :-)
Hvor tynt klemmer du bunnen utover? Hvor mange grader og hvor lenge?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.