< Tilbake til oversikten

Cream Cheese Muffins

#1

Viclin sa for siden:

Fikk denne oppskriften av en venninne, og nå står de i ovnen.

2 pk philidelphia ost,
2 egg,
1/2 tsk vanilje sukker,
2 spiseskjeer splenda (kan sløyfes).
Myk osten 40 sekunder i micro`n, bland alt sammen og hell over i muffins former. Ca 12 stk. Strø på kanel og sett dem 20 minutter i oven på 175 grader.
Gode varme, men kan settes i kjøleskapet og er enda bedre kalde. Som mini ostekaker:-)

Jeg hadde ikke Philadelphiaost, så jeg brukte 2 pakker med Tine Kremost i stedet. Siden disse pakkene er mindre brukte jeg kun ett egg og en ss Splenda. Vaniljesukkeret byttet jeg ut med ca 20 vaniljeessensdråper.
Jeg fikk 4 stk i muffinsbrett.


#2

LorelaiLeigh sa for siden:

åå,disse hørtes kjempegode ut. Hva spiser du de som? Snacks eller noe annet?


#3

Viclin sa for siden:

Jeg spiser hva som helst når som helst når jeg er sulten. :knegg: Siden jeg lagde de har jeg spist en hver dag som en del av frokosten.


#4

Borealis sa for siden:

Hm...dette må testes ut jah :)


#5

Sua83 sa for siden:

hvor mange karbo er det i denne oppskriften?


#6

Rin sa for siden:

Åh, det var godt. Skal prøve å strø over litt hakkede nøtter neste gang. :)


#7

Supera sa for siden:

Skal prøves :ja:


#8

raskall sa for siden:

Har et brett med disse i ovnen nå. Skal bli spennende å smake. Kan se for meg at en slik er et perfekt mellommåltid på jobben. :)


#9

Aud Jorun sa for siden:

Nå har eg laga desse, men med Philadelphiaost med urter og kvitløk og da uten søtning og vanilje. Kunn egg og ost.
Lagde halv porsjon sidan det var første gangen.
Så fort var det å ete opp ei eske Philadelphiaost....:o
Dei vart nydelige.:D
Med litt pynt av eit eller anna er dei perfekt som forrett. :)


#10

Yonah sa for siden:

Dytter opp denne tråden. Disse mini ostekakene er helt fantastiske!


#11

Mariann S sa for siden:

Takk for dytten Imse, denne skal prøves i kveld :D


#12

Kanutten sa for siden:

Har du laget begge variantene?
Jeg fundere på å lage den salte i kveld...


#13

Yonah sa for siden:

Nei, kun orginalen med søtt.


#14

Furine sa for siden:

Denne har eg ikkje sett før no. Takk, Imse!


#15

Mariann S sa for siden:

Mmmmmm desse var rågode varme, og kalde..... rett og slett nyyydelige :sikle:


#16

Becky sa for siden:

Mye kremost! Hvordan smaker disse da? Omelettaktig eller mer som ostekakefyll? Vurderes til frokost/lunsj i morgen...:)


#17

Furine sa for siden:

Eg vart litt skuffa etter at eg smakte dei varme, det vart på eit vis halvstørkna rømmegraut :o (det kan godt hende det er eg som er rar, altså!)

Men takk for at de skreiv om kjøleskap, for etter ei natt der hadde dei sett seg, og då var dei rett så gode! :D


#18

Mariann S sa for siden:

Eg syns dei va gode varme eg :) Men kalde var dei absolutt best :)
Og Becky: for meg var dette kos og ikkje frokost.
Dei smakte ikkje omelett nei, og når dei var kalde hadde dei kakekonsistens.


#19

Becky sa for siden:

Takk, får prøve meg på dem i morgen.:)
De gangene jeg lager meg lavkarbokaker, så spiser jeg det i stedet for et måltid (så lenge det inneholder godt med fett og noe proteiner). Ellers blir det for mye mat på en dag for min del.:)


#20

Furine sa for siden:

Det var noko med konsistensen, trur eg. Smaken var bra, men dei var litt "blaut eggerøre-aktig" for min del. Mine vart litt for søte etter min smak. Prøvde sukrin + i dei, har ikkje brukt det før. Ikkje heilt frukostmat sidan dei vart litt for søte, men eg skal då greie å ete dei opp! ;)


#21

Mariann S sa for siden:

Eg brukte steviosa som søting, brukte 7-8 g. So hadde eg oppå varmt, nylaga jordbærsyltetøy :)


#22

Furine sa for siden:

Hm, ikkje dumt, lyt prøve det! :) Kanelen gav som sagt grautassosiasjonar. ;)


#23

Yonah sa for siden:

Som ostekakefyll selvsagt, det er jo amerikansk ostekake i muffinsformer. Derfor må de også stå i kjøleskap til de er helt kalde. Veldig gode med en kladd krem og litt bringebær.


#24

Moogie sa for siden:

Disse høres spennende ut! Ligner på en ostekake med cottage cheese jeg brukte å bake før. Denne må prøves ut!


#25

Yonah sa for siden:

Det er i grunn amerikansk ostekake uten bunn.

Svensk ostekake inneholder egg, fløte og cottage cheese( ligger oppskrift her inne et sted). Svensk ostekake er himmelsk godt!


#26

TrineG sa for siden:

Da står disse i ovnen, er kjempe spent og gleder meg :D


#27

Jammo sa for siden:

Skriver opp smøreost på handlelisten til fredag :D Disse skal prøves på lørdag :)


#28

TrineG sa for siden:

De var Utrolig god og mektig ! Holdt meg mett utrolig lenge også. Hvor lenge holder de seg i kjøleskapet ?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.