< Tilbake til oversikten

Oppskrift på rødvinsaus søkes!


#2

hanne42 sa for siden:

Hvis du klarer å begrense deg til en/en og en halv dl saus per porsjon, så synes jeg sjysaus fra pose er helt ok som basis for en mengde sauser. Bare ha oppi fløte eller rødvin eller det du vil (begrens vannmengden tilsvarende). Det er lettvint, godt og få karber (2,5 gram i en hel desiliter).



#4

Iselilja sa for siden:

Takk for svar. :) Posesauser kan være gode, men de kan ikke måle seg med ekte rødvinsaus laget fra bunnen av, med kraft/sjy, rødvin, rødvinseddik osv.
Men det blir muligens for mange karbs?


#5

Sulphur sa for siden:

Det kommer vel an på ha du bruker for å jevne sausen. Noen syns johannesbrødkjernemel funker greit, eller man kan f.eks bruke egg og fløte.


#6

Iselilja sa for siden:

Ah, never mind. :) Jeg fant oppskriften jeg var på utkikk etter. Denne har jeg nemlig testet før, og den er aldeles fantastisk!
Legger inn linken her, i tilfelle noen andre også skulle være intressert. Det er en oppskrift på hjortestek med rødvinsaus. Kan sikkert lages med annet type kjøtt også.
5 g karbohydrater pr posjon, i følge nettsiden.

www.matoppskrift.no/sider/oppskrift9974.asp


#7

Zincite sa for siden:

Legger inn en oppskrift på en rødvinssaus til. Hentet fra en svensk LCHF blogg. FettBraMat
[INDENT]

[/INDENT]


#8

Iselilja sa for siden:

Takk. :) Den så herlig ut!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.