< Tilbake til oversikten

70 % sjokolade kontra 85 % sjokolade

#1

donjuanwannabe sa for siden:

Sitat Mat & Helse nr. 11/04:
[font=Arial][/font]
"I sjokolader med 85 % kakao eller mer er kakaomassen ofte avfettet, noe som fjerner viktige fettsyrer. Det blir sjokoladen ikke sunnere av."
[font=Arial][/font]
Jeg har ikke tenkt på dette før, men det kan jo være noe i det.


#2

Huldr sa for siden:

Skrev om det samme i en annen tråd i går :p

Tenkte at dette var jo gode nyheter, men da jeg så Nilles "stats" over innholdet i hhv. Lindt Exellence 70% og 85%, så det ut til at dette ikke stemte. Men det kan være det gjør det for eks for Cote D'Or-sjokoladen med 86%, den er jo billigere og smaker ikke like godt, igjen i følge Nille.

Men 70% er vel plenty sunt nok det... :rolleyes:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.