< Tilbake til oversikten

Torsk i egg og bacon

#1

Iset sa for siden:

Denne har jeg kommet over på et annet forum og den går også under navnet "trøstefisk", og den er såå nydelig! Skikkelig lavkarbo også, om man sløyfer potetene som pleier å bli servert til. Bruk feks. blomkål, -mos eller jukseris eller lignende. Nam nam! Jeg klipper rett ut fra Mims innlegg på det andre forumet:

Torskefilet krydres på den ene siden med følgende blanding:
1 ss malt koriander,
1 ss karri
2 ss paprika.
Krydderet skal ligge tykt på den ene siden av fileten.

Stek filetene på begge sider, de kan godt være frosne i utgangspunktet. Etterstek i ovnen på 190 C i 10 minutter.

Server med mandelpoteter og en ikke akkurat mager, men deilig saus:
stek en pakke bacon til det er sprøtt og knekk det i biter, kok 2 egg og del i passe biter (ikke for små).
Smelt 200 g smør og ha i hakket persille, gressløk, 2 ss kapers og bland i egg og bacon.


#2

Knoll og Tott sa for siden:

Steike - fesk me æggfeitt! At æ kje har tænkt på d før - brukt å ha d attåt stekt pøls, men dettan va jo en genial ide!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.