< Tilbake til oversikten

Karrikylling med yoghurtsaus

#1

Bee sa for siden:

Denne kyllingretten er utrolig lettlaget og er en favoritt her i huset, elsket av både store og små.

Legg frosne kyllingfilèter i en ildfast form.
Hell over rikelig med soyasaus og krydre godt med karri.

Stek på 150 grader i 45-60 min alt etter hvordan størrelsen på filètene er.

Yoghurtdressing:

bland sammen tyrkisk yoghurt, majones, hvitløk og chili etter smak, salte litt og la stå i kjøleskapet og trekke.

Når kyllingen er ute av ovnen, ha en god klatt smør i en stekepanne og hell sjyen fra stekinga, samt kyllingen i panna.
La surre til sjyen og smøret er så og si bortkokt.

Server med salat og dressing + ris til de som måtte ønske/kan spise det.


#2

Frøken Fryd sa for siden:

Høres nyyydelig ut!! Jeg elsker karri!! Men hvor har de tyrkisk yoghurt??


#3

Liv sa for siden:

kan man bruke Matyoghurt?


#4

Bee sa for siden:

Kan helt sikkert bruke vanlig yoghurt naturel om du ikke vil ha minst mulig karber.
Jeg kjøper tyrkisk yoghurt på Mega eller eurospar.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.