< Tilbake til oversikten

Sukrin vs sukker

#1

Carisma sa for siden:

Jeg skal forsøke meg på å skrive om en iskremoppskrift fra et ukeblad til lavkarbo. Tenkte å bruke sukrin. Det sår 1dl sukker. Hva tilsvarer det i sukrin? Er ikke sukrin litt mindre søtt?

Og ja, oppskriften blir publisert om den er god! :ja:


#2

Areola sa for siden:

Sukrin har ca 75% av søtsmaken til vanlig sukker.
Så det blir...... mer sukrin... :ja: :lol:


#3

Carisma sa for siden:

Hmm, 1,2 -1,3 dl da kanskje?


#4

Areola sa for siden:

Ja, blir det ikke det da?
eller 1,4?

jeg tok 1,4 og ganget med 0,75, og da ble svaret 1,05 og jeg tror det blir riktig. 75 % av 1,4 bli 1, 05 så da sier ihvertfall jeg det. :ja:


#5

Carisma sa for siden:

Aha, takker! Da blir det is! :D


#6

Areola sa for siden:

[b][size="6"]


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.