Til dere som elsker ost. Her er en enkel ostesnacks:
Kutt opp to litt tykke skiver av Jarlsberg eller Norvegiaost. Du legger skivene i et toast-jærn i ca 8-10 minutter så det blir en liten plate med smeltet ost.
Dette er utrolig godt... prøv også med en dråpe Ravigotte-sennepssaus på før steking...nam nam!
Jeg har en bekjent som steker Norvegia i stekepanna som ei pannekake,gjerne med chili, kjøttbiter og krydder.. Jeg har ikke turt å prøve selv enda, men det høres unektelig godt ut, og utrolig mektig. :)
jeg prøvde en annen vri av denne idag: høvlet opp skiver av Norvegia med ostehøvel og skar dem i to. så la jeg bitene på stekeplate og smeltet dem i ovnen, tok dem ut og lot dem tørke en stund etterpå. ble litt kjeks-aktig. snaddermat!!!!
Fat, bakepapir og oste-terninger i mikrobølgeovnen skal resultere i noe tilsvarende. Skikkelig snadder er det i alle tilfelle. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.