Da har jeg tatt i bruk min Tupperware brødform i silikon. Men jeg synes at alt blir så mye mer stekt i den. Er det vanlig eller er det fordi jeg har så mye smør i det jeg lager? Lollypopbrødet ble brent ikke bare oppå men rundt hele.
Nå tenkte jeg skulle bruke den til Black sunday, siden 24 forma var opptatt. Men det ser ikke så bra ut. Røra har blitt stekt i kantene så det ser ut som en båt :lol:
Det lille jeg har brukt av silikonformer til lavkarbo (muffins, kaker) har vært helt totalt mislykka.... Ikke pga av stekingen... Men det har vært et rent h***** å få det ut av forma... :o
Øh... vet ikke? Tar aldri tida, bare titter innom ovnen med jevne mellomrom og titter på fargen og stikker en trepinne i for å sjekke konsistensen. Temperaturen er den samme som før.
Hæ? Det er jo omvendt! Sleit alltid med fastbrente muffins før. Men aldri etter innføring av silikon.
Jeg smører. Av gammel vane. Tror ikke det er nødvendig. Men så trenger ikke vi være redd for fett, så da er det liksom ikke noe å lure på syns jeg. Har ikke lagt merke til at min er ødelagt av den grunn. Jeg har også billigvariant tror jeg. Kjøpte den på Meny eller Spar eller noe sånt. Vasker den opp for hånd. Har ikke oppvaskmaskin :(
Hei hei dere flinke damer
Jeg skjønner det er mye jeg må finne ut av. Sikikon former-er ikke det noe man har i pu----???? :D
Alvorlig, jeg har bare slitt med sånne små papirsaker som er noe veldig herk og jeg har mista lysten til å lage noe mer. Ser at skal man få orden på sakene må utstyret være i orden :)
får vel ta meg en tur ut, det er ikke akkurat mye sånt i nærbutikkene mine.
Der har jeg mine :ja: De andre her inne bruker sine til baking o.l.... :ja:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.