Jeg må innrømme at jeg sliter veldig med det å ikke spise sjokolade, så skal jeg i det hele tatt holde ut må jeg bake litt sjokoladegerier tror jeg:-) Men Anton Berg sin sjokolade er jo umulig å få tak i for tiden; både Rema og Kiwi har sluttet med den...ihvertfall her jeg bor. Hvor får jeg tak i den? ER det ikke likt med karber i denne og i Cavalier sin da?
Mener å ha hørt at den har gått ut av produksjon. De selger den ikke i butikken rett på andre siden av grensen her, og de har alt fra anton berg og har alltid hatt den sukkerfrie, men nå hadde de ikke...
De har sluttet å produsere den ja. Men mange butikker i området her har mengder av den enda. Så nå senest på Dropsen på Kvadrat. Litt langt fra deg da, hehe.
Sukkerfritt sin sjokolade er god den - men jeg får utrolig mye luft i magen av den. Det bobler og koker i timesvis etter jeg har spist litt....Slik var det ikke med AB....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.