Gullegull sa for siden:
Hei!
[color=#ffc0cb][/color]
Jeg lurte på om noen hadde en god oppskrift på brokkåligrateng?!
Gullegull sa for siden:
Hei!
[color=#ffc0cb][/color]
Jeg lurte på om noen hadde en god oppskrift på brokkåligrateng?!
Nannah sa for siden:
1 pakke frossen broccoli
3 dl fløte
2-3ts JBK
Revet ost
salt,pepper, muscat og
Kok broccolien opp og renn godt av.
Smør en ildfast form og hell den i.
Rist ut JBK i litt av fløten og bland i resten av fløten samt krydder og hell over broccolien.
Strø ost over og stek i ovnen 200g 15-20 min eller til osten er gylden:)
Samme oppskrift kan brukes med blomkål, squash (ikke kok den først) grønne bønner eller en kominasjon av disse kombinert m litt sopp og purre:)
Gullegull sa for siden:
Tusen takk;)
Hørtes godt ut;)
Men bare for å ha oppklart det, hva er JBK?
Nannah sa for siden:
Johannesbrødkjernemel...tykkningsmiddel som kjøpes på helsekost:)
Homer Simpson sa for siden:
Koker du brokkolien mør, eller bare gir den et oppkok?
Nannah sa for siden:
Den frossene trenger bare et oppkok. Fersk kan du koke knapt mør.
Synes den smaker best når den har litt tyggemotstand jeg:)
Homer Simpson sa for siden:
Enig i det...
Takker for oppskrifta. Den skal testes
PowerShot-x sa for siden:
Hva er JBK? Og hvor får man kjøpt det?
Nola sa for siden:
vis du så litt lenger opp i tråden sto d::)
Carisma sa for siden:
Jeg klarer ikke bismaken av jbkm i sauser, men jeg bruker en pakke smøreost fra tine oppi sausen. Enten med krydder/urter eller "plain".
Et tips til trådstarter: Den lyserosa skriften på hvit bakgrunn er ganske vanseklig å se.... :o
Nola sa for siden:
bare lurer på hvordan du syns bismaken er??:confused: syns ikke jbk smaker noe.. :)
Carisma sa for siden:
Klarer ikke definere det, men jeg kjenner en smak som gir meg brekningsfornemmelser... Skjønte ikke hva det var først, trodde jeg hadde glemt å salte eller noe. Men den er alltid der i sauser hvor jeg bruker jbkm. Særlig fløtesauser. tydeligvis et eller annet jeg er overfølsom for...:rolleyes:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.