Lønnesirupen inneholder vel 65-70 g sukker per 100 gram. Så det er ikke så mye bedre enn vanlig sirup. Men mener at jeg har sett "liksomlønnesirup". Hmmm.... Google litt...
At det skal være så vanskelig da!
Kanskje man rett og slett må kjøpe en av de ferdiglagde liksomsirupene. De er det da hvertfall mulig å få sendt til Norge...
Maple syrup kjøpte jeg på ICA. Sto ved siden av lønnesirup, i helt likens flasker og likens etikett. Første gang jeg skulle kjøpe lønnesirup tok jeg feil og endte opp med maple syrup, det var før jeg begynte med lavkarbo. Er ikke så glad i sukker så jeg bruker maple sirup på mange ting.
Maple syrup bruker jeg feks av og til sammen med rømme, bare for å ta bort litt av toppen på smaken på rømme. Blir rundere smak.
Har ikke brukt det etter at jeg begynte med lavkarbo fordi jeg var usikker på innholdet og det står ingenting på flasken jeg har. Men no kan jeg jo starte å bruke den. Er virkelig god på smak.
Jeg hadde kjøpt essens, og tilsatt tagatesse i tillegg, for jeg er litt var på syntetisk søtsmak i større mengder. Tagatesse er det eneste som smaker likt som sukker, synes jeg :)
Er blitt stor fan av essenser, man kan jo få til alt med det :)
P.s. De fleste lønnesiruper du får i USA er laget av sukkersirup + lønnesirupssmak. Her i landet får man nesten bare ekte lønnesirup, og det smaker faktisk mye mindre av de (+ at konsistensen er tynnere ofte)
Hva med yacon syrup? Jeg har ikke prøvd denne selv, men lurer altså på om noen av dere andre har smakt den - ser den har blitt brukt på amr. pannekaker og i bakst og sånt.
Hørt at deres produkter kan være veldig kunstige i smaken, men egentlig syns jeg ikke det gjør noe!;P Skal bestille noen produkter i dag, og tror jammen jeg skal slenge med en sånn en på kjøpet! Syns lønnesyrup og amerikanske "pannekaker" er så godt!:D
ja, det er det jeg er redd for også, tror kanskje da vinci sirupen er bedre?
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.