Ja idag er det slik at all mat byr meg imot.. Er egentlig litt sulten.. spiste stekt egg til frokost. Men det frister ikke med mer egg..
lite spennende i kjøleskapet også føler jeg..
tenker igrunn bare på brødskive, med smør, kokt egg og kaviar.. :snurt:
Og kanskje litt tidlig og steke kotelettene som skal være til middag..
Fikk du klumper i den? Isåfall har du ikke pisket godt nok. Eller var det at du brukte normalsaltet smør? Det kan gi ekkel smak som jeg må gjemme med søtningsmiddel ( derfor bruker jeg usalta smør) Du kan også bruke kokosfett, den er smaksløs.
Og hva brukte du som smak? Jeg måtte prøve meg litt frem før jeg fikk til eggemjølk som ikke smakte pyton! Nå drikker jeg det hver morgen.
Brukte du et egg eller to plommer da? Jeg synes det er veldig stor forskjell på å bruke et helt egg kontra bare plommer. Plommer gjør at den ikke blir så vassen... Og mye kakao de første gangene kan hjelpe... Jeg sier dette, fordi jeg laga selv noen glass som gikk rett i vasken...
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.