Grilla ute i dag jeg! For første gang i år! Ooog kjenner at jeg allerede er dritlei grillmat fordi jeg spiser stekt kjøtt så ofte ellers.... :p Grilla ribbeskiver, pølser og karbonader er uuut! I allefall hos meg akkurat nå! :o
Har noen forslag til grillmat som IKKE er sånn "vanlig" grillmat?
Jeg har lyst til å lage grillspyd som jeg kan lage mange av i slengen og enten fryse eller bare ha liggende i kjøleskapet for så å ta frem ved behov.
Jeg synes det smaker omtrent det samme av all grillmat, så jeg har rett og slett tenkt å bare krydre med salt og pepper å la maten i seg selv være smak nok. Så kan heller salaten være ekstra stesja med ymse urter etc. Men hva kan jeg lage!?
Åhh kom på noe selv i full fart! Grønnsaker på spyd og steinbitfillet i folie! Noen som har prøvd?? Eller kveite? Eller kyllingfillet....
Trenger altså annen grillmat enn det som florerer på rema 1000 og prix og og og :o
Vi har også grilla ute for første gang siden februar.
Vi grillet biff, så utrolig godt. Hadde coleslaw til.
Ellers er det godt med kjøttboller, paprika, minimais og løk på spyd, og det er gjort på et blunk å skjære opp grønnsakene. Lag deg kjøttboller av et par kilo kjøttdeig;)
Minimais har jeg ikke prøvd.... ei heller kjøttboller.... Mener jeg leste et sted om flatbanke kyllingfillet som ble snurra rundt et grillspyd sammen med bacon, men finner ikke den linken.. Bacon og kylling er nyyydelig sammen.
hva med sjømat?? kongereker,scampi, d er jo nydelig.
ellers er jeg enig i at en blir litt lei. jeg prøver heller å variere med ulike salater/grønnsaker. nå er d tid for den ferske aspargesen.legg den på grillen,eller i folie. d er min favoritt for tiden.:D
Smør inn lammekoteletter med olje, krydre med salt, pepper, hvitløkspulver og tørket timian.
La godgjøre seg en halvtimes tid på kjøkkenbenken.
Snu de ofte på grillen :ja:
Serveres med salat av:
-Tomatskiver, agurskiver, noen løkringer. Drypp litt olivenolje på og tørka basilikum.
Igår hadde vi grillet laks, kamskjell og scampi.. Helt nydelig!
Kamskjell og scampi var marinert i hvitløk, chili og olje..
Til det hadde vi grønnsaker i folie.. Ta det du liker og legg i folie med hvitløk og masse smør.. Stekes ca 10 min på grillen.--.
Laksen stekte vi også på grillen i folie.. Ca 10-15 min--
Jeg elsker grillmat :sikle:
Du kan jo ha coleslaw til det f.eks.. Smaker nydelig!
FÅr aldri kavalorten til å spise laks (det har har forspist seg på), men det går kanskje an å bruke kveite eller steinbit?? Scampigrillspyd så jeg på butikken, så JATAKK! :sikle: :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.