Leste på en Amerikansk blogg at man kan lage kjeks av
Linfrømel..det fåes kjøpt i USA men du kan lage eget i kjøkkemaskin.
Tilsett lik mengde vann som mel og trykk ut deigen på papir.
Hun I bloggen micra dem...men det går vell å steke også.
Noen som har prøvd dette?
Hmm...denne skal nå jeg prøve meg litt på. Spennende! Regner med at det går an å ta linfrøene i foodprocessoren og lage mel av det?
Hvor lenge skal man micre dem da? Skal de ligge på bakepapir?
Ah, det gikk ikke å lage mel av linfrø med foodprocessoren min - frøene ble bare dytta rundt nedi der. Kjøpte 'krossade' linfrø på Kinsarvik, men det er vel ikke det samme eller? For det er jo ikke akkurat mel da.
Men pyttis - jeg prøver meg litt frem jeg:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.