< Tilbake til oversikten

Blomkålkroketter, tilbehør til grillmaten

#1

Nannah sa for siden:

1 lite blomkålhode
250 g fersk champinjong
1 egg
salt og pepper
litt finhakket persille
finknuste baconsvor
smør

Kok blomkålen såvidt mør i lettsaltet vann.
La den få renne av og avkjøles.
Finhakk soppen og fres den i smøret.
Mos blomkålen fint og balnd den med soppen, krydder og egget.
form små fiskebollestore kaker og vend dem baconsvorstrøet.
Stek dem i smør i pannen.

Serveres som tilbehør til grillmat eller som selvstendig rett med salat og kokt broccoli til :)


#2

Skautrollet sa for siden:

Denne var jo fantastisk!
Godt med noe nytt til grillmaten,- takk Nannah:)


#3

Yonah sa for siden:

ÅÅÅÅÅ:hungry:


#4

Minni1 sa for siden:

Det hørtes godt ut.

Takk for oppskrift

:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.