Nannah sa for siden:
2 auberginer i 2cm tykke skiver
olje,salt og pepper.
Baconsaus:
1 pakke strimlet bacon
1 hakket løk
1 boks knuste tomater
10 grønne oliven
1 buljongterning
olje,krydder etter smak
Ostesaus:
1 stor løk
4 hitløksfedd
1 ss tørket mynte (lr oregano)
200 g feta
1 dl CF
1 dl fløte
salt og pepper
Noen hakkede valnøtter.
Stek aubergineskivene i olje.
La dem ligge på kjøkken papir mens du lager resten.
Stek bacon med løken og tilsett hakkede tomater og grønne oliven i skiver.
Tilsett buljong og smaktil sausen som du liker den.
Surr løk og hvitløk blant til ostesausen. Ha i CF og fløte og la den smuldrede osten smelte ned i blandingen. Salte og pepper og ha i mynte.
Smør en ildfast form..hell baconsausen i bunnen og legg aubergineskivene
takstein over. Topp med ostesausen og strø over hakkede nøtter.
Stek i ovn 200g i 20-30 min.
Serveres med grønn salat.