< Tilbake til oversikten

Fenikkel- og purregrateng

#1

Nannah sa for siden:

2 fenikkler
1 stor purre

Saus:
3 ss smør
3 dl fløte
1 dl grønskskraft
1 buljonterning
1 eggeplomme
1 ts estragon
JBK
1-2 ss sitronsaft
1 dl reven ost

Rens og skyll grønnsakene. Del fenikklene i to og purren i 2cm lange biter.
Kok fenikkelene i lettsaltet vann i ti min og legg purren i de siste 5 min.
Hell av vannet, men spar litt til sausen.
Kok opp fløte,kraft og buljong...rør inn JBK til passe tykk saus.
Rør inn en eggeplomme og osten og smak til m krydder.

Ha grønnsakene i en form og hell sausen over. Gratiner i ovnene
200-225 g 20-25 min.
Server til koteletter lr kylling m grønn salat til :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.