< Tilbake til oversikten

Hjelp!!!!

#1

deeluxe sa for siden:

SKulle sjekke ketoner ista og er UTE av ketose, hvordan kan dette ha skjedd?? Har ikke spist noe med mye carbo i, idag har jeg spist en omelett med bacon,skinke og ost i, en salat med skinke,agurk,isbergsalat og litt tomat og rød paprika. pluss litt cottage cheese. Det jeg lurer på er om apartam kan gjøre slik at man kommer ut av ketose? Har drukket et par protein shaker idag pluss spist endel halspastiller med aspartam.

HVA GJØR JEG NÅ?? Får helt panikk jeg.


#2

Silvandar sa for siden:

Hvis du drikker veldig mye og har veldig stor gjennomgang av væske i kroppen så er det ikke alltid ketose vil være like synlig i urinen, pga. stor væskegjennomgang gjennom kroppen.

I tillegg, hvis du spiser mindre enn hva kroppen forbrenner i dagliglivet ditt, så kan du oppleve at du ikke har overskuddsketoner i perioder.

Men ja, ifølge atkins center så er det opptil 25% av mennesker der ute som kan få en reaksjon på aspartam som får deg ut av ketose, du bør prøve uten og se hvordan det går. Don't panic! :)


#3

deeluxe sa for siden:

Ok,ble bare litt bekymret og kunne ikke helt skjønne hvorfor det var som det var siden jeg ikke hadde spist noe spess med karbo. får bare vente et par dager å se da.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.