< Tilbake til oversikten

Fake potetsalat

#1

Nannah sa for siden:

1 stort blomkålhode
1/2 rød løk hakka
1 stilk stangselleri hakka
1/2 liten rød paprika hakka
4 ss hakka fefferoni evnt grønn paprika
2 vårløk hakka
2 ss hakka gressløk
2 hardkokte egg hakka
....................................
Saus:
1 ss edikk
2 ss hakka sylteagurk(gjerne svensk saltgurka)
1 ss sennep
1 pose majones
1/2 boks CF
litt sukkrin
salt og pepper
paprikapulver og hitløkpulver etter smak.

Kok blomkålen såvidt mør og del i småbiter. Miks med resten.
Bland sausen og hell over. Bland godt.
Avkjøl. Spises til grillmat:)


#2

Grovsnus sa for siden:

da blir det den varianten til 17 mai.
Vi bruker hvert år (siden 1979) å steike ei høne, ikke kylling, på 90 grader i mange timer. Setter den inn når jeg står opp, og der ligger den i badstu tempratur til etter folketoget/borgertoget. Serveres med potetsalat.
Den må selfølgelig kryddres godt før den settes inn i ovnen. Bruker å få kjøp litt av det grillkrydderet de bruker på butikken.

Mvh Grovsnus
ha ei god høne


#3

lokkebiff sa for siden:


#4

Liv sa for siden:

:w00t::lol::lol:


#5

Liv sa for siden:

Laga denne i kveld, himmel så god!!!
Yammis.....:p
Anbefales på det sterkeste.


#6

isolde sa for siden:

Hva er CF?

quote=Nannah;708701]1 stort blomkålhode
1/2 rød løk hakka
1 stilk stangselleri hakka
1/2 liten rød paprika hakka
4 ss hakka fefferoni evnt grønn paprika
2 vårløk hakka
2 ss hakka gressløk
2 hardkokte egg hakka
....................................
Saus:
1 ss edikk
2 ss hakka sylteagurk(gjerne svensk saltgurka)
1 ss sennep
1 pose majones
1/2 boks CF
litt sukkrin
salt og pepper
paprikapulver og hitløkpulver etter smak.

Kok blomkålen såvidt mør og del i småbiter. Miks med resten.
Bland sausen og hell over. Bland godt.
Avkjøl. Spises til grillmat:)[/quote]


#7

Bee sa for siden:

Isolde: CF er Creme Fraiche. ;)


#8

boa sa for siden:

Denne er kjempegod:-) Mye bedre enn vanlig potetsalat:-)


#9

isolde sa for siden:

Selvfølgelig!!!! Tusen takk:D:D:D


#10

Liv sa for siden:

:ja::ja::ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.