1 stort blomkålhode
1/2 rød løk hakka
1 stilk stangselleri hakka
1/2 liten rød paprika hakka
4 ss hakka fefferoni evnt grønn paprika
2 vårløk hakka
2 ss hakka gressløk
2 hardkokte egg hakka
....................................
Saus:
1 ss edikk
2 ss hakka sylteagurk(gjerne svensk saltgurka)
1 ss sennep
1 pose majones
1/2 boks CF
litt sukkrin
salt og pepper
paprikapulver og hitløkpulver etter smak.
Kok blomkålen såvidt mør og del i småbiter. Miks med resten.
Bland sausen og hell over. Bland godt.
Avkjøl. Spises til grillmat:)
da blir det den varianten til 17 mai.
Vi bruker hvert år (siden 1979) å steike ei høne, ikke kylling, på 90 grader i mange timer. Setter den inn når jeg står opp, og der ligger den i badstu tempratur til etter folketoget/borgertoget. Serveres med potetsalat.
Den må selfølgelig kryddres godt før den settes inn i ovnen. Bruker å få kjøp litt av det grillkrydderet de bruker på butikken.
quote=Nannah;708701]1 stort blomkålhode
1/2 rød løk hakka
1 stilk stangselleri hakka
1/2 liten rød paprika hakka
4 ss hakka fefferoni evnt grønn paprika
2 vårløk hakka
2 ss hakka gressløk
2 hardkokte egg hakka
....................................
Saus:
1 ss edikk
2 ss hakka sylteagurk(gjerne svensk saltgurka)
1 ss sennep
1 pose majones
1/2 boks CF
litt sukkrin
salt og pepper
paprikapulver og hitløkpulver etter smak.
Kok blomkålen såvidt mør og del i småbiter. Miks med resten.
Bland sausen og hell over. Bland godt.
Avkjøl. Spises til grillmat:)[/quote]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.