< Tilbake til oversikten

Hva spiser dere som kveldssnacks?

#1

Vatti sa for siden:

Jeg trenger å erstatte cheese doodles og nonstop med noe. Baconcrisps går dessverre ikke. Så... hva spiser dere? Egentlig burde jeg slutte med hele småspisingen, men enn så lenge må jeg iallefall gå over til å spise noe ketolysevennlig.

Tips, anyone?


#2

Mjauritz sa for siden:

Ingenting:D, er jeg fysen vet jeg at jeg har spist for lite fett, så da steker jeg ofte fisk i mye smør. Eller litt Para nøtter.


#3

Kitt sa for siden:

Ost, ost, ost i lange baner!
Deler opp i små (liksom godis)- biter sammen med litt små paprika- eller stangselleri- biter.:spisesnak
Eller lager ost- og skinkeruller med smør og paprika inni!:sikle:
Eller noen paranøtter!


#4

Bellabo sa for siden:

Osteships..
Jeg steker ( helst jarlsberg) osteskiver på stekepanna.. krydrer dem.

Gele av funlightsaft og gelatinplater, og krem.

Pisket krem med litt funlightsaft i , med litt nøtter oppå.

Litt grønnsaker og dip, evt. dippe dem i filidalfiaost.. ( telles med dagsdosen for karber )


#5

trillian78 sa for siden:

Ost! Ostechips, stangselleri med blåskimmelostedip, nøtter, bringebær med krem, 86% sjokolade, kyllingvinger, pepperonipølse, salchitas, oliven, middagsrester....

Men den fysingen blir bare sjeldnere og sjeldnere.

Ellers kan en stor deilig kanne med te gjøre underverker :love:


#6

nalana sa for siden:

Veldig mørk sjokolade, gjerne 86 %. Smelt sammen med filadelfiafett, fløte, smør og eventuelt nøtter eller andre tilsetninger. Sett i fryseren i isterningsform og nyt etter et par timer. Bruker ca samme mengde av de 3 første ingrediensene. Og så halvparten bare av smør og ca samme mengde av eventuelle nøtter eller andre tilsetninger. Da får du sjokoladebiter som inneholder bare 1/4-parten av den opprinnelige sjokoladen, og ellers er den proppfull av lovlig fett. Genialt hvis man har problemer med å få nok fett i seg også.:D

Her er oppskriften mer ryddig:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?p=707119#post707119


#7

Sense sa for siden:

Spiser for det meste hjemmelaga ostechips og gomler hasselnøttkjerner.

Lørdag unner jeg meg et par remser med Cavalier melkesjokolade (1,4 karbs pr. remse =4 ruter)


#8

Sassy88 sa for siden:

Helgene (helst bare lørdagen):

  • Sjokolade fra Sukkerfritt (den mørke inneholder ikek karbohydrater og jeg orker heller ikke så mye av den om gangen)

  • Heistadgelè med eller uten krem (gelèen inneholder 0 karbs)

  • Krem med raspa sjokolade på (den mørke fra sukkerfritt)

Ukedager:

  • Skinke og ostebiter

  • Skinke og egg i biter med majones på

  • Kokte egg med smør



#10

Kanutten sa for siden:

Ostesuffle! Lager det ca 4 ganger i uka :p


#11

Caramel sa for siden:

Agurk! Haha, jeg er lite kresen :)


#12

Vatti sa for siden:

Takk for mange gode tips, alle sammen!


#13

Perdita sa for siden:

Stangseleri med philadelphiaost på og skinke eller salami rullet rundt. Nam nam. Eller pisket krem med bringebær til lørdagskos.


#14

Gerd sa for siden:

Hei.
Er det ketolyse du følger? Står ikke i filosofiboksen, men du har postet på ketolyse-delen ;)
MItt svar: Ost, egg, røkelaks...REtt og slett mat.
Spis deg mett til hvert måltid.
Du vil etterhvert merke at behovet for kveldssnack vil bli borte. For noen tar det lenger tid enn andre :ja:


#15

Stellamor sa for siden:

Jeg har spist og spiser fortsatt på kveldstid:

skiver av Norvegia, lapper/skiver/nøttemuffins med smør og ost, nøtter, sukkerfri drops, sukkerfri sjokolade og kyllingvinger. :)


#16

Sjokoguri sa for siden:

Jeg pisker 1dl kremfløte som piskes, så knuser jeg 50gr frosne bringebær, 1 barneskje splenda og så rører jeg alt ihop. Søtt og godt!!

Stekt pepperoni skiver er bare helt sinnsykt godt også!!


#17

Minni1 sa for siden:

Enda en som har opplevd denne gleden.:D

Da blir man god og mett og man fyser ikke på noe,


#18

Photobscura sa for siden:

Ja, virkelig! Jeg har blitt så glad i det!
Som et tips; Mariner over nattat i masse olivenolje, soyasaus, salt pepper, litt chilli og MASSE hvitløk.
Ta kotelettene ut av kjøleskapet og la de ligge minst en halvtime i romtemperatur før steking.
Stek dem i brunt smør på høy varme, 2-3 minutter på hver side, hell stekesmør over. Mmmmmmm!


#19

Vatti sa for siden:

Hei, ja jeg følger ketolyse nå. Allerede nå har jeg mindre behov for kveldssnacks, merker jeg. Men.. jeg har stjålet noen peanøtter av sambo, så suger er ikke helt borte enda.

Takk for mange gode tips!


#20

MaHa sa for siden:

Har prøvd ulike "tillatte" ting på Ketolyse, men det er mange partystoppere der ute, føler jeg. Som det nevnes; jo mer det ligner på vanlig mat, jo bedre. Jeg tar gjerne og river endel ost (den du liker best, f.eks jarlsberg, norvegia, cheddar, gryuere osv), blander det godt med f.eks tørkede urter som basilikum og oregano, deretter fordeler jeg det i små, små hauger utover ett stekebrett med bakepapir oppå. La det stå på ca 225 grader til litt mer enn smeltet, og avkjøl til det blir småsprøtt. Knallgodt!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.