Siden pa var i kjøttbransjen har vi aldri spist
sommerkotelleter. Det er nemlig kotlettkammene som var
igjen etter juleribbene som har blitt røyka så vi ikke skal kjenne
hvor gamle de er. Røykinga dekker over harsksmaken på
fettet...
Jeg synes de er gode og bedre på smak enn et år gammelt kjøtt;) Når vi har egen gris i fryseren, da ligger en del av kjøttet 1-1/2 år før det blir spist, og de smaker like godt. Jeg synes ikke dette er æsj nei.
Dette kommer nok an på produsent og om det er fryste eller ferske sommerkoteletter det er snakk om, for selv om de er røkt, så er det ferskvare om det ikke er frosset. Det er ikke lang holdbarhet på sommerkoteletter om de ikke er frosset.
Grillete sommerkoteletter er nam.:) Bare husk at det er bittelitt glucose i dem.:p
Jeg har ikke så veldig tro på at alt som sies å være ferskt virkelig er det!
Det er alt for mange kjeltringer i den bransjen...og alt for mye opptint kjøtt pakkes om og selges som ferskvare..
Men når det er sagt er det jo fritt opp til enhver å mene noe annet:)
Bare jeg slipper å spise dem :p
Ikke bare kjøttet, mye av disse "billigmerkene" er ikke verd pengene du betaler - og du sparer slett ikke noe da produktene er ubrukelige. Noen unntak er det - men en må kjøpe ett og ett produkt og prøve før man kjøper masse av dem.
Nå, jeg synes baconet til First price er veldig godt, og om jeg finner noen godt marmorerte stykker blant nakkekotelettene deres, så er de fine de også. Enn om det ikke er førstesortering man kjøper, så tror jeg ikke det er noen forskjell på kjøttet på den måten dere beskriver, at billigmerkene nødvendigvis er mindre ferske. Jeg har aldri hatt noen problemer med verken smak eller kvalitet, så lenge jeg ser nøye etter hvordan kjøttet ser ut.
Har vært kottistester for en grisebonde jeg! :p Han testa ut for til grisene og bad meg teste hvordan smaken ble på kjøttet... Og konklusjonen var glassklar! Det er stoooor forskjell på kjøtt og kjøtt, alt etter hva grisen er fora med! Det beste grisekjøttet jeg har funnet hittil er videreforeldet av Grilstad. :D
Men enig mad Nannah.... Jeg spiser heller ikke sommerkoteletter... Det kjøttet har vært tint og frosset et par ganger, og det er ikke bra...
Unga har insistert på sommerkottiser i dag! :eek: De synes det er så god baconsmak på dem og så er de helt uten fett....:o Ja, fettranda er skåret bort, sikkert fordi fettet har begynt å harskne.... :detektiv: Må vel smake en liten bit jeg også bare for å sjekke om mine erindringer om harske sommerkottiser er rett... :_oy:
Nope, klarte ikke spise dem i dag heller...:( Nå ligger det 5 grilla kottiser på benken... Bra guttungene vil ha salat med seg på skola i morgen! MED kottis i småsmå biter! :p
Åja, vi hadde gris og slakta sjøl. Varm "fisk"(indrefilet) rett fra grise-slaktet og inn i panna :ja:
Noe annet enn tørre, røkte koteletter ja. :rolleyes:
Jeg har aldri likt sommerkoteletter jeg,og synes NÅ at det er bra:p
Vanlige nakkekoteletter derimot,er helt nydelig!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.