< Tilbake til oversikten

Gamle sommerkoteletter!

#1

Nannah sa for siden:

Siden pa var i kjøttbransjen har vi aldri spist
sommerkotelleter. Det er nemlig kotlettkammene som var
igjen etter juleribbene som har blitt røyka så vi ikke skal kjenne
hvor gamle de er. Røykinga dekker over harsksmaken på
fettet...

Et tips bare...:)


#2

Kristin_B sa for siden:

:eek::eek:
ÆSJ!!!!


#3

Lava sa for siden:

Godt jeg ikke liker det! ..........


#4

Bæret sa for siden:

Samme her...:eek:


#5

lokkebiff sa for siden:

Phssss..... :cool: Jeg synes det er godt :sikle:

Dessuten er det ikke på langt nær så gammelt som den vinen mange av dere tyller i dere :lol:


#6

Yonah sa for siden:

Jeg synes de er gode og bedre på smak enn et år gammelt kjøtt;) Når vi har egen gris i fryseren, da ligger en del av kjøttet 1-1/2 år før det blir spist, og de smaker like godt. Jeg synes ikke dette er æsj nei.


#7

Kristin_B sa for siden:

Jeg synes også det er godt :cool:
Men det hørtes æsj ut...

MEEEEN de ferske man får kjøpt, de kanke være fra juleribba :eek:

:lol:


#8

lokkebiff sa for siden:

Ferske sommerkoteletter?!!? :confused:
I og med at de er røkt, så er de vel aldri ferske?!?!


#9

Kristin_B sa for siden:

:eek::eek:

:eek::eek:

:blinke:

Neih...næææh...høm høm.....:rodme:


#10

lokkebiff sa for siden:

Whatevva!!! Det er NAM!!! :sikle:


#11

Kristin_B sa for siden:

:ja::ja:
Drit og dra!!! ;D


#12

Anne sa for siden:

Dette kommer nok an på produsent og om det er fryste eller ferske sommerkoteletter det er snakk om, for selv om de er røkt, så er det ferskvare om det ikke er frosset. Det er ikke lang holdbarhet på sommerkoteletter om de ikke er frosset.

Grillete sommerkoteletter er nam.:) Bare husk at det er bittelitt glucose i dem.:p


#13

Kristin_B sa for siden:

Puuuh.... :D


#14

Nannah sa for siden:

Jeg har ikke så veldig tro på at alt som sies å være ferskt virkelig er det!
Det er alt for mange kjeltringer i den bransjen...og alt for mye opptint kjøtt pakkes om og selges som ferskvare..

Men når det er sagt er det jo fritt opp til enhver å mene noe annet:)
Bare jeg slipper å spise dem :p


#15

Tone-G sa for siden:

Årgangskjøtt :lol:

Bare styr unna kjøttet til first price.. Fysj! For noen seige støkker grøss


#16

Odde sa for siden:

Ikke bare kjøttet, mye av disse "billigmerkene" er ikke verd pengene du betaler - og du sparer slett ikke noe da produktene er ubrukelige. Noen unntak er det - men en må kjøpe ett og ett produkt og prøve før man kjøper masse av dem.

Odde :D


#17

Photobscura sa for siden:

Nå, jeg synes baconet til First price er veldig godt, og om jeg finner noen godt marmorerte stykker blant nakkekotelettene deres, så er de fine de også. Enn om det ikke er førstesortering man kjøper, så tror jeg ikke det er noen forskjell på kjøttet på den måten dere beskriver, at billigmerkene nødvendigvis er mindre ferske. Jeg har aldri hatt noen problemer med verken smak eller kvalitet, så lenge jeg ser nøye etter hvordan kjøttet ser ut.


#18

Kanutten sa for siden:

Har vært kottistester for en grisebonde jeg! :p Han testa ut for til grisene og bad meg teste hvordan smaken ble på kjøttet... Og konklusjonen var glassklar! Det er stoooor forskjell på kjøtt og kjøtt, alt etter hva grisen er fora med! Det beste grisekjøttet jeg har funnet hittil er videreforeldet av Grilstad. :D

Men enig mad Nannah.... Jeg spiser heller ikke sommerkoteletter... Det kjøttet har vært tint og frosset et par ganger, og det er ikke bra...


#19

Kanutten sa for siden:

Unga har insistert på sommerkottiser i dag! :eek: De synes det er så god baconsmak på dem og så er de helt uten fett....:o Ja, fettranda er skåret bort, sikkert fordi fettet har begynt å harskne.... :detektiv: Må vel smake en liten bit jeg også bare for å sjekke om mine erindringer om harske sommerkottiser er rett... :_oy:


#20

Distrea sa for siden:

:D jeg hadde sommerkoteletter i går, og de var aldeles nyyyyydelige :p


#21

luringen sa for siden:

liker dem ikke no særlig, men det er nå meg. Selger det vel ikke om det re helsefarlig??

Men gris er ikke gris nei..FOR en foskjell på nabobondens frigangsggris som døde med nesa i mat-troa og den jeg kjøper på rema..


#22

Kanutten sa for siden:

Nope, klarte ikke spise dem i dag heller...:( Nå ligger det 5 grilla kottiser på benken... Bra guttungene vil ha salat med seg på skola i morgen! MED kottis i småsmå biter! :p


#23

Carisma sa for siden:

Åja, vi hadde gris og slakta sjøl. Varm "fisk"(indrefilet) rett fra grise-slaktet og inn i panna :ja:
Noe annet enn tørre, røkte koteletter ja. :rolleyes:


#24

Yonah sa for siden:

Hva slags merke var det du kjøpte?

Jeg kjøpte first price her en dag, og verre kjøtt har jeg aldri smakt!

De fra slakteren og nordfjord smaker godt synes jeg, men de fra first price klarte jeg ikke å spise, og de var noe så gruelig salte...


#25

magdalena sa for siden:

Jeg har aldri likt sommerkoteletter jeg,og synes NÅ at det er bra:p
Vanlige nakkekoteletter derimot,er helt nydelig!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.