Hei!
Jeg bestilte makemiks fra Ketolyse.no, men fikk soya protein istedet. Nå er jeg litt usikker på om jeg skal sende tilbake. Men jeg har ikke noe erfaring med noen av dem. Blir det like mye karber i brød uavhengig av hvilket man bruker? Vet det er mindre pr 100g i soya saken, men bruker man mer i brød oppslriften?
Håper noen kan hjelpe en grønnskolling.
Det blir mindre karber ved bruk av soyaprotein enn med bakemix.
Noen syns at soyaprotein gir bismak, men jeg har brukt den veldig lite og aner ikke (spiser ikke brøderstatninger). Gubben har ikke klaga på bismak i brøda jeg har bakt, i vertfall.
Tusen takk for svar!
Da prøver jeg med det jeg har. Blitt matlei. Jeg minsker i cm, men ikke i kg.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.