Nannah sa for siden:
1 rå kylling
1 spisskålhode
1 bit purre
4-5 champingjonger lr helst kongeøsterssopp
2-3 dl fløte
smør
løkpulver,salt og pepper.
Smør en ildfast form og legg kyllingen i.
Pensele kyllingen med smeltet smør..strø på
godt salt,nykværnet pepper og løkpulver.
Del soppen i skiver og purren i ringer.
Legg det i formen.
Hell fløte i formen og sett inn i ovnen
på nederste rille 175 i en time og tjue min.
Øs fløten over kyllingen hvert kvarter.
Når det er igjen et kvarter av steketiden
deles kålen i båter og legges i en kjele med
litt vann og noen rause smørklatter.
Dampes i vannet ca ti min.
La kyllingen hvile i 10min før du skjærer i den
Om du vill kan du imellomtiden ha soppsausen over i en kjele
og koke den opp med litt jbk.
Server kålen og sausen ved siden av kyllingen.