Da tok jeg en ildfast form og smurte litt tomatpure i bunnen. Så hadde jeg på et lag ost. Så la jeg salamiskiver utover (jeg kuttet hver salamiskive i 4, slik at de ble mindre). Så hadde jeg litt oregano på toppen.
Stekte det i ovnen. Nydelig. Smakte virkelig "ordentlig" pizza, syns jeg og til og med samoberen min likte den og han går ikke på ketolys.
For at den skal mette bør en nok ha salat ved siden av. Jeg lagde det som en liten kveldskos. Dette kommer jeg til å lage ofte. Kjempegodt.
Blir jo som toppen av pizzaen da. Osten kan jo bli litt sprø hvis du steker den en stund, men jeg eeeeelsker smeltet ost så derfor steker jeg den ikke så lenge.
Denne var faktisk veldig god. Jeg merket såvidt at bunnen manglet, det ble som en tynn, italiensk pizza. Jeg brukte en god del ost og bare hadde det på bakepapir, og med en gang jeg tok brettet ut av ovnen, "skled" jeg papiret med pizzagreiene rett over på tallerkenen og lot den stå i 5-6 minutter og avkjøles litt. Da ble den fastere. Så brukte jeg en stekespade og tok vekk papiret. Jammi!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.