< Tilbake til oversikten

Rub a dub spicemix til grill og burgere

#1

Nannah sa for siden:

her kommer en oppskrift på en super krydderblanding du kan lage sjøl
Kjempegod å blande i kjøttdeigen om du skal lage burgere...og nydelig til grillribbe og koteletter:)

5 ss paprikapulver
2-3 ss sukrin
2ss chillipulver
1ss kajennepepper
2ss salt
1ss malt hvitpepper
1ss malt svartpepper
2ss hvitløkpulver
1ss løkpulver
1ss tørket oregano

Bland alt godt og hell i luftett boks. Til ribbe gnir du inn ribba med blandingen i god tid før du skal steke den. Gjerne 1-2 døgn. Til burger bruk 1stor ts krydder pr 400g kjøttdeig+ 1ts worchestershiresauce og 1ss hakket sjalottløk.


#2

Stupedama sa for siden:

Slafs og :sikle: !! Takk, Nannah!


#3

Mjauritz sa for siden:

Er notert!;)


#4

Gerd sa for siden:

Denne skal jeg gå å lage nuh :D

Trenger man å bruke søtstoff?


#5

Nannah sa for siden:

Nja...smaker bedre da..opprinnelig er det brunt sukker i den..jeg har konvertert den til sukrin. Prøv deg fram til hva du liker du snuppis:klem:


#6

Gerd sa for siden:

Da prøver jeg uten :D


#7

Gerd sa for siden:

Gjøres ferdig i morra... Tom for paprika... :rolleyes:


#8

ixi sa for siden:

Supert! Den er mikset og puttet på boks. Skal teste den ut i morgen. :D


#9

froken sa for siden:

Takk for at du deler :p Dette skal jeg prøve :D:D


#10

Liv sa for siden:

Skal testes omgående!!:D


#11

Fishi2009 sa for siden:

Denne så bra ut!

Noen som har prøvd å mixe dette? Med eller uten søtstoff? ;)


#12

Nannah sa for siden:

Så klart jeg har prøvd:)
Legger ikke ut uprøvde oppskrifter :D


#13

Liv sa for siden:

Nydelig krydderblanding!
Jeg laget små kjøttboller i dag, og surret de i fløte, litt ekstra løk, og litt osteterninger i til slutt som smeltet ned..:p:pnydelig...
servert med smørdampa blomkål, litt gulrot, og en god salat med rømmeklatt..nammmmis!!!:D


#14

fjanni sa for siden:

nam nam. skal teste ut denne, minus oreganoen. det er ekkelt nemlig. ;p


#15

Kanutten sa for siden:

Alle store flotte flinke kokker sier at litt søthet er nødvendig for å oppnå god sødme :p Stol på Nannah du! Ho har verdens beste oppskrift på ribbe :D


#16

Gerd sa for siden:

Jeg mixa'n uten søtstoff/sukker.... Og laga burgere med dette krydderet i dag. Hverken unga eller gubben har smakt bedre :D

Så søtstoff trenger man ikke for å få frem smaken, nei ;)

Herlig oppskrift Nannah :ja:


#17

Nannah sa for siden:

Jeg tror og søtstoff er unødvendig i burgere...men på ribba derimot!!!
Der er det søtstoffet som gjør susen :D


#18

quebec sa for siden:

slurp :)
nå må jeg ut og handle :)

er det gode tilbakemeldinger ?
:)


#19

nomma sa for siden:

denne skal prøves:sikle:


#20

Liv sa for siden:

Jeg bruker dette krydderet til alt mulig. Ostelasagne, kjøttboller, burgere, i dag krydret jeg biffstrimlene med det, før jeg surret kjøttet i fløte, yummi:p


#21

nomma sa for siden:

noen som har prøvd med splenda, liker ikke sukkrin.


#22

Gerd sa for siden:

Jeg kutta helt ut søtstoff.. Kjempegodt :ja:


#23

nomma sa for siden:

Jeg prøver uten,

Har ikke chillipulver bare cayennepepper, er ikke det det samme?


#24

Gerd sa for siden:

Nei, det er ikke det samme. :)


#25

nomma sa for siden:

filler'n da må jeg vente til i morgen med å lage den ferdig. Tenkte jeg skulle lage kyllingkjøttboller nå....jeg prøver uten chilli jeg ;)


#26

Gerd sa for siden:

Er ikke det typisk at man mangler en eneste ting når man virkelig får lyst å lage noe ?? :p:cool:


#27

nomma sa for siden:

ja det har du rett i :D

Jeg smakte på krydderet og syntes det var mer enn sterkt nok, tenkte jeg skulle blande i litt pepperoniost men tror jeg dropper det. Og går heller for jarlsberg... " kokkelerer videre"


#28

Gerd sa for siden:

:D

Men man får ofte en egen "snert" over det man kommer frem til :ja: For vente, det kan man ikke ;) :D


#29

Nannah sa for siden:

Der fant jeg den! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.