arvid g sa for siden:
.
Tofu&Soya Protein Isolat!) Himmel eller Helvete?
TOFU akselerer hjernesvinn! I studier på Hawaii viste det seg at jo mer Soya de brukte,jo raskere gikk ”hjernen ned i vekt”,med mentale problemer som følge!
True Health, the magazine of Carotec Inc., Naples, Florida. May/June 2004.
Vi snakker her for det meste om “moderne” Soya produkter og metoder!
Gjæring over mange måneder og koking i mange timer er gamle gode metoder,som reduserte de mange giftstoffene i Soya bønnene!
PS! Ved Soya,som med alle Flere-umetta Plante fett,spiller det ingen rolle om de er Kald pressa eller ikke, de er like giftige for det!
Denne info gjelder Tofu,Soya bønner,soya protein,soya melk!
For dypere info om de giftige Soya produkter kan du inn på www.soyonlineservice.co. Der er det flere ting som vil sjokkere deg,om du har trodd på at Soya er helsekost,da!
Hvis du spiser Soya produkter, så er det vel fordi du tror at de er bra for helsa di!
Mange ”helse-miljøer” har vel fortalt deg nettopp det,og ukeblader etc. kappes om å fortelle deg det samme,uten motforestillinger. Kan de som står bak dette virkelig ha studert emnet,det finnes nemlig enormt mye viteskapelige data som viser at Soya produkter virkelig er skadelige for kroppen!
”å, jeg føler meg så pigg etter at jeg begynte med Tofu” sier de middelaldrende kvinnene i reklamen! Jo,det gjør de nok kanskje,men Soya trigger Østrogen,og dermed vil man ”føle” seg kvikkere! Østrogen er en ”starter” med viktige funksjoner både i kvinner og menn. Men,i vesten i dag er det en enorm Østrogen dominans og en enorm Progesteron/Testosteron mangel. Progesteron er ”motstanderen” til Østrogen,og har en rekke beskyttende effekter i kroppen vår. Ukontrollert Østrogen gir Fedme,Diabetes,Bryst-kreft,Beinskjørhet etc.etc.
Så ”Tofu kvinnene” føler seg høyt oppe en periode,men helsa deres vil sakte men sikkert bli verre og verre!
Soya produkter er meget giftige!
Ja,jeg vet at noen hevder at i Asia spiser man mye Soya og at det er derfor der er lite bryst-kreft etc.Metodene for å preparere Soya i Asia er(var?) meget forskjellig fra de moderne metoder i dagens ”stress&penge samfunn”. Gjæring over mange måneder og koking i mange timer er gamle gode metoder,som reduserte de mange giftstoffene i Soya bønnene!
Allikevel,i Kina estimerer de nå at 100 millioner har Lavt Stoffskifte pga. Soya forbruket!(og Fler-umetta plante fett) Mangel på Bryst-kreft i Østen skyldes ikke stort Soya forbruk,men et stort Te forbruk,og det er Koffeinet i teen som beskytter dem mot sykdommen!
The inhibitory effect of caffeine on hormone-induced rat breast cancer. “In conclusion, chronic caffeine ingestion inhibits rat breast cancer!
Cancer 1985 Oct 15;56(8):1977-81
Soya mel/melk i barnegrøt er meget skadelig!
Soya inneholder potente phyto-østrogener(plante-østrogen) som kalles isoflavoner. Østrogen substanser,enten de er fra planter,mennesker eller kjemikalier svekker Skjoldbruskjertelen! Studier har vist at disse substanser fra Soya gir Struma. Alle kronisk degenerative sykdommer er assosiert med Lavt Stoffskifte!
Soya protein isolate kan gi/ vil gi Bryst-kreft!
Effekten av Soya protein isolate(brukt av mange) viste i studier på kvinner før og etter ”overgangs-alder”, viste sterk Østrogen aktivitet og dermed tendenser til begynnende Bryst-kreft. Studien varte kun i 30 dager,så Soya protein viser seg å være meget negativ for helsa.
Soya protein isolat gir misdannede barn!
Gravide dyr matet med Soya protein isolat, produserte unger med deformerte sex organer og livslang ”østrogen-dominans”,som bla. Gir Lavt Stoffskifte. Dermed følger: Beinskjørhet,galle blære sykdom,kreft,infertilitet og hjertefeil etc.!
Guttebarna blir mer feminine og jentene kommer for tidlig i puberteten.
Dette medfører Stoffskifte problemer,økning i barne leukemi og ved ca.30års alder stor fare for annen kreft!
Men den gode nyheten er at kun innen en-1 generasjon kan dette repareres med Armour Thyroid og et høyt inntak av animalsk protein!
Denne studien ble gjort for 50år siden!!
Tenk at man allerede da hadde løsningen på dette! Har du hørt om dette før,sannsynligvis ikke,nå kjører man på med både Soya produkter og Østrogen. Og man klarer å få oss til å tro på det,hvordan klarer ”de” det? Østrogen og Soya Industrien er økonomiske giganter,med kontakter inne forskning,politikk og ikke minst stupide medisinske tidskrifter og media generelt.,og da klarer man det meste! Politikere og journalister lener seg til ”eksperter”,som kommer med falsk informasjon. Soya og Mais Industrien presset lett Kokos-fettet fra USA markedet. ! ”gamle” dager gikk det tankbåter fulle av Kokos fett fra Asia til USA,man brukte det i ALL matlaging,og folk var slanke og det var lite Diabetes og Hjertefeil! Men nå…..
Soya melk har 100 ganger så mye Aluminium som ku-melk! Og er et elendig og farlig protein kontra melke proteinet.
Soya gir protein mangel!
Soya inneholder stoffer som blokkerer ensymer vi trenger for å fordøye protein. Disse stoffene kan ikke raffineres vekk og de forsvinner ikke ved koking. Dette resulterer i at Soya mat lager mage stress og kronisk protein mangel! Som igjen gir Lavt Stoffskifte med alle sine alvorlige sykdommer på samvittigheten.
Det ødelegger også Bukspyttkjertelen og kan gi Kreft i den.
Tofu gir mineral mangel !
Tofu,soya-melk,soya-protein,soya-bønner inneholder enormt mye phytic syre. Den hindrer opptaket av mineraler,kalsium,magnesium og spesoelt sink. Bare en lang gjærings prosess kan redusere det høye innholdet av phytic syra. I Østen driver de mye med dette!!
Soya øker også behovet for vitaminene B-12 og D.
Soya gir Blodpropp!
Soya inneholder en substans som kalles hemagglutinin og som får de røde blodl cellene til å klumpe seg! I Soya-melk,Tofu,soya-bønner reduseres denne substansen,men den forsvinner IKKE! Kun lang gjæring vil fjerne denne stygge virkningen av Soya!
Arvid Gerhard 17/4.09.[font=Arial][/font]