< Tilbake til oversikten

Aromasmør

#1

Gerd sa for siden:

[LEFT]Persille - og hvitløksmør:
100 gr usaltet smør
1 fedd hvitløk
2 ss finhakket persille
½ ts salt[/LEFT]

[LEFT]Chilismør:
100 gr usaltet smør
1 ts rød karripasta
½ ts salt[/LEFT]

[LEFT]Sitron - og koriandersmør:
100 gr usaltet smør
ca 0,5-1 ts sitronsaft
2 ss frisk, finhakket koriander
½ ts salt[/LEFT]

[LEFT]Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til de enkelte aromasmørene og smak til med salt og nykvernet pepper. [/LEFT]

[LEFT]Tips: Lag gjerne en stor ladning av aromasmøret, rull det inn i matpapir til det blir som en pølse og legg i fryseren. Smøret holder seg minst tre måneder i fryseren, og du har klart aromasmør når du måtte ønske.[/LEFT]

[LEFT][img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1881&amp;albumid=327&amp;dl=1263745899&amp;thumb=1[/img][url="http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1328"][/url][/LEFT]


#2

Skautrollet sa for siden:

Fristende... Og har forsøkt å lage det før med underlig resultat :)
Men smelter jeg smøret først?
Og bruke normalsaltet smør og kutte ned på saltet?


#3

Gerd sa for siden:

Jeg lot smøret ligge fremme til det ble skikkelig mykt. Skal ikke smeltes.

Trenger nok ikke mye salt viss du bruker normalsalta smør. Det må du prøve deg frem med :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.