Gerd sa for siden:
[LEFT]Persille - og hvitløksmør:
100 gr usaltet smør
1 fedd hvitløk
2 ss finhakket persille
½ ts salt[/LEFT]
[LEFT]Chilismør:
100 gr usaltet smør
1 ts rød karripasta
½ ts salt[/LEFT]
[LEFT]Sitron - og koriandersmør:
100 gr usaltet smør
ca 0,5-1 ts sitronsaft
2 ss frisk, finhakket koriander
½ ts salt[/LEFT]
[LEFT]Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til de enkelte aromasmørene og smak til med salt og nykvernet pepper. [/LEFT]
[LEFT]Tips: Lag gjerne en stor ladning av aromasmøret, rull det inn i matpapir til det blir som en pølse og legg i fryseren. Smøret holder seg minst tre måneder i fryseren, og du har klart aromasmør når du måtte ønske.[/LEFT]
[LEFT][img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=1881&albumid=327&dl=1263745899&thumb=1[/img][url="http://forum.lavkarbo.no/album.php?albumid=130&pictureid=1328"][/url][/LEFT]