< Tilbake til oversikten

Grove medisterkaker med sopp/brekkbønnestuing

#1

Nannah sa for siden:

At jeg noensinne kunne glemme hvor godt det er med lavkarbomat:eek:
Her kommer dagens middag.:)
Få din lokale slakter til å male opp medisterdeig av ribbe lr sideflesk.
Den ferdige deigen er ikke feit nok.

Medisterkaker.
400g grovmalt medisterdeig
1egg
2dl fløte
2ts salt
3/4 ts muscatt
3/4 ts ingefær
pepper

Kjør deigen sammen i kjøkkenmaskin. Du kan godt steke en prøvekake for å teste om det trengs mer krydder. Stek medisterkaker i smør og legg de over i en kjele sammen med stekefettet. La de surre på svak varme mens du lager stuingen.

200g champinjong
en bit purre
200g frosne brekkbønner
salt og pepper
hvitløk etter smak
timian
noen ss sæterrømme

Stek alt i smør og kryddre. Rør inn rømmen til slutt.

Server med medisterkaker og fett..jeg hadde og littegrann grønn salat
ved siden av. :p


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.