Du trenger: 8-10 kålblader av kinakål eller hodekål
1/2 kilo kjøttdeig
1 egg
1 dl fløte
1-2 ts johannesbrødkjernemel
Salt og krydder etter ønske (jeg bruker mye løkpulver)
Så her gjør du: Kok kålbladene myke i lettsaltet vann (1 minutt for kinakålblader, 4-5 min. for hodekål)
Skyll de i kaldt vann og la de renne av. Lag farse ved å blande kjøttdeig, fløte, egg, jbkm og krydder.
Legg en skje farse i kålbladet, rull sammen (evt. knyt en tråd rundt) Legg kålrulettene på rist i kasserollen og damp i ca. 20 min. Nyyyt (med en hvit saus, smeltet smør eller bare plain!!!) :sikle:
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.