< Tilbake til oversikten

Trenger hjelp til motivasjon

#1

AnSoRa sa for siden:

Gikk på Ketolyse i fjor, skal starte igje idag etter en pause siden desember.

Sliter med motivasjonen, men må bli klar for bikini sesongen føler jeg.

Så gi meg noen dytt er dere snille? ;)

Har en del bakemiks igjen også, tips til hva jeg kan lage? Er veeldig lei brødet nå. Har laget etter oppskriften på pakka.
Noen som kanskje har noen andre oppskrifter? Tar en titt rundt omkring her jeg, har sett masse oppskrifter her tidligere.

Hilsen AnSoRa:)


#2

Fungirl sa for siden:

Er ekstremt mange oppskrifter på oppskriftsformuet hvis du søker der så skal du nok få brukt opp bakemiksen :) Selv holder jeg meg unna erstatningsbrød, da verken magen eller vekta blir så veldig glad for det.

Når det gjelder motivasjon så føler eg at det er igrunn er personen selv så må finne ut hvorfor man vil slanke seg, vi kan komme med masse oppmuntring i form at at du klarer det, tenkt så sunn og slank du blir osv. Men i bunn og grunn må du finne tak i dette i deg sjøl og kanskje skrive opp hvorfor du vil ned i vekt og alle fordelene med det :)

Ta gjerne en titt i bildetrådene som ligger under ketolysedelen av forumet så tenker eg at inspirasjonen kommer skal du se :)

Masse lykke til :heia:


#3

Reiseglad sa for siden:

Hei og vel overstått påske.
Det er sant som fungirl sier, du må finne motivasjonen selv, men kanskje jeg kan hjelpe deg på vei med dette deilige brødet:D. Det er utrolig saftig og godt og tar et øyeblikk å bake. Har funnet det i et ukeblad, men har sett flere lignende oppskrifter her inne.

[size=4][color=#222222][LEFT]Proteinbrød[/LEFT]
[/COLOR][/SIZE][LEFT]:heia:

ca 1 karb pr skive :)

8 egg
1 boks creme fraiche eller kesam
3 ts bakepulver
8 ss linfrø
120 g kruskakli
100 g sesamfrø
90 g solsikkekjerner
6 ss olje

Pisk eggene lett og bland inn creme fraich eller kesam og olje
tilsett det tørre. Deigen skal ha en kladdete konsistens.
Ha deigen i en bakepapirkledd brødform å la brødet steke på 180 g i 55 min.

Oppbevares i kjøleskap (holder seg saftig i over en uke) eller skjæres i skiver og fryses (ha mellomleggspapir mellom hver skive, da er de lettere å få fra hverandre).
[size=3][/size]
Lykke til:D[/LEFT]


#4

AnSoRa sa for siden:

Får prøve å bake det brødet i kveld.

Gleder meg!


#5

ixi sa for siden:

Jeg har laget 'pannekaker' til frokost med bakemix. Tror jeg fant oppskriften her inne. Det er nok til 2-3 porsjoner, så jeg pleier å lage 1/3 eller 2/3 alt etter hvor mett jeg bør bli. :geip:

3 egg
3 ss splenda
1 dl fløte
2 ss smeltet smør
3-4 ss bakemix

Bland alt godt sammen og stek i smør på middels varme. De går lett i oppløsning, så la dem gjennomstekes før du snur dem. Jeg pleier å lage 3 små i panna samtidig, de er enklere å vippe rundt. :smile: Spises med kanel og smeltet smør, evt litt splenda.


#6

AnnChristin sa for siden:

Heia:)

Jeg har også hatt en pause siden nov, og startet opp igjen i går...
Sliter også med motivasjonen, men d går litt automatikk i d nå når jeg er igang igjen.
Tok av meg 14 kg, har lagt på meg 2 - så nå vil jeg ned 10 til:)

Lykke til:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.