1 dl kremfløte
125 gr. kokesjokolade 70%
1 ts. nescafe pulver
Kok opp fløten, ha i sjokoladen oppbrekt i biter og kaffepulveret. Rør til en glatt blanding.
1 dl kremfløte
1 dl creme fraich
Piskes sammen til kremkonsistens.
Bland så alt sammen og posjoner i dessterskåler. Serveres med litt krem på toppen. Denne er utrolig god til kaffen:) og kan spises med god samvittighet.
Denne så god ut, en om dette blir 2-3 porsjoner, så er det litt mye med så mange karber for meg... Sånn kjapt regnet inneholder hele denne porsjonen 45karber, over dobbelt så mye som jeg skal ha i døgnet.
det blir 8 posjoner. Den er veldig mektig, så holder med en liten smak. Jeg pleier å ha den i kjøleskapet i tilfelle jeg får sug etter noe godt. Da kan jeg ta meg ei teskjed til kaffen. Synes det er bra erstatning for meg som er fortapt i sjokolade.
Må bare takke for oppskriften!
Den smakte himmelsk til kaffen:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.