Det kan være så ymse...Er det et bakeri så SKAL de kunne vise/fortelle deg hva brødet inneholder.Gå innom og forhør deg du.
Kan fortelle deg at jeg så innholdsfortegnelsen på Lindbergbrød her om dagen .. var ikke spesielt imponert over det heller. Ingers Rugbrød like så. Men som Marianne sier ... det er bedre enn vanlig kneip.
kan ikke si at jeg har satt meg nøye inn i hva det inneholder, men det er da masse riktig mel og korn i ingers? (ihvertfall det man baker selv... vet jo ikke om bakerier har forandret litt på oppskriften...)
hva er isåfall bra å spise på lavkarb?
når skal jo ikke jeg spise noe sånnt noe før en stund ute i fase to.. men greit å være forberedt..
:p
Jeg synes det er litt "høl i hue" å kalle et brød Inger's RUG-brød, når det inneholdet MASSE hvete........ MYE mer hvete enn rug..... Så det er vel heller et "grovbrød med rug" eller noe.....
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.