Miraxi sa for siden:
Hei, jeg er ny her og har nettopp fullført min første uke på lavkarbo :) Føler meg litt "druknet" i regler og gode råd, men tror jeg klarer å holde meg stort sett på den smale sti. Ser det er mange her som snakker om å få i seg nok fett. Kanskje litt dumt spm, men hvor mye fett er nok fett? Og hva? Jeg spiser en del røkelaks, spekeskinke/fenalår, nøtter og litt rømme, er dette å regne som riktig fett? Steker også kjøttet i rapsolje el smør. Ellers så går det mye i cottage cheese (m ørlite lavkalori-syltetøy), egg i alle former, kylling, kalkun, sopp og rent kjøtt. Også litt grønnsaker, men prøver å minimere det nå i starten iallfall. Holder meg helt og holdent unna alle brødvarer, ris, pasta, potet, frukt og sukker. Lurer også på dette med lettbrus og koffein. Hvorfor skal man holde seg unna det for å få vektnedgang? I lettbrus er det jo 0 både av karbohydrater og kalorier....? For the record så blir jeg ikke noe mer sulten av lettbrus (er nesten aldri sulten lenger, og spiser stort sett av vane og fordi jeg må, selvsagt). Ellers så trener jeg tre økter i uken med kondisjon (intervaller på tredemølle) og styrke på apparater. Jeg er forøvrig minst like opptatt av cm-mål og å få mindre fettprosent enn tallene på badevekten, da jeg har mye muskler og sånn sett veier noe mer enn det "ideelle" også pga det.