1 stort eller 2 små egg vispes sammen
500 gram ost (ca) blandes inn i egga - bruk ost du liker; norvegia, port salut, ridderost ol (fast og halvfast ost)
Bruk en skje til å legge ut på bakepapir. Formes gjerne runde, tenk at det skal være plass til pålegg på. Krydre med favorittkrydderet ditt hvis du vil ha ekstra smak.
Stekes midt i ovnen på 225 grader i ca 20 minutter. Legges rett over på rist for at de ikke skal bli for myke.
Smaker godt alene, med smør eller med kjøttpålegg.
Oppbevares i plast i kjøleskapet, holder seg i mange dager.
Har akkurat spist disse til både frokost og lunsj med hanburgerrygg på...og de er heeelt nydelige....Oppbevarte de forøvrig i matpapir i boks frem til lunsj, og de er like sprøe...(kjøttpålegget for seg selv....)
Jeg hadde litt cayennepepper i røra også forøvrig, og 1 stort egg, men kun 250 gram ost...pluss salt og pepper da...og stekte de på 250 grader i ca 12 min.. de hadde vært grillkull med 20 minutter for å si det sånn...
Men som sagt...heeelt nydelige:)
Disse laget jeg i kveld, mitt aller første forsøk på å lage lavkarbomat. Kjempegodt, og et flott alternativ til brødskiver! Brødet er det jeg kommer til å savne mest (jeg er altfor svak for gjærbakst.... :rolleyes:), men med disse overlever jeg kanskje likevel :goodluck:
Disse kom akkurat ut av ovnen, absolutt ikke dumt! Jeg laget de av en ridderost, to medium egg, en dasj parmesam og litt salt og urter. Kunne nok gått for mer/sterkere krydder, men det er vel greit med noe forholdsvis nøytralt også. Tipper de er skikkelig gode med skinke og avocado på! NAM!
disse var knallgode og så enkle å lage :)
takk for oppskrift ;)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.