Slankerinna sa for siden:
Er det noen her som går på LCHF dietten??
Slankerinna sa for siden:
Er det noen her som går på LCHF dietten??
Slankerinna sa for siden:
Er det noen her som går på LCHF??
Gerd sa for siden:
Hei.
Jeg slo sammen trådene dine, de var like :)
Gerd sa for siden:
Mener du LCHF som egen diett, eller mener du en diett basert på ketose?
:)
Slankerinna sa for siden:
Ja, glemte tydeligvis at jeg skrev andre innlegget i går:o
Gerd sa for siden:
Det kan skje :ja: ;)
cillesnuppa sa for siden:
JA! Jeg gjør - men det er et kosthold for livet, ikke en diett;) Foreldrene mine og en kompis gjør det også. Alle har flotte helsemessige og vektmessige resultater, men gutta raser raskere ned enn damene (men de har jo mer å ta av også, da...).
Sjekk www.kostdoktorn.se og www.kolhydrater.ifokus.se
Veggpryd sa for siden:
Jeg lever LCHF! :D Ser ikke på det som noen diett, men et kosthold som holder meg slank(ere) og i veldig godt humør! Det skal jo litt til å bli lei all den gode maten på LCHF :)
trollfjord sa for siden:
Ja, mannen min og jeg følger begge to LCHF dietten og har gjort det i to måneder. Mannen min har gått ned 12 kilo på 7 uker.Han føler seg i kjempeform, sover som en sten hele natten og har ikke tatt en eneste smertestillende tablett på denne tiden. Han har hatt hjerteinfarkt for noen år siden, men sier han ikke har følt seg så sprek som nå på mange år.Han har en krevende jobb og er mye ute og reiser, men har ingen problemer med å holde dietten. Jeg er normalvektig, men har gått ned 2-3 kilo, er helt kvitt alle mageproblemer og det er en stor lettelse for meg. Jeg leser daglig de svenske nettsidene som nevnt over, samt siden til den svenske legen Annika Dahlqvist. Svenskene er kommet mye lengre på dette området enn det vi har!Tidligere har vi spist et kosthold med mye brød, frukt og lite fett samt trent mye, men vekta gikk oppover og formen nedover ettersom årene gikk. Jeg er sykepleier og helsesøster og har anbefalt denne kosten til mange på jobben og til venner og bekjente. Vi kommer aldri til å gå tilbake til tradisjonell kost med mye brød og frukt!
Zincite sa for siden:
Enig med Veggpryd :ja:
Er overbevist om at LCHF holder meg friskere. Og slankere. Og at det egentlig ikke er en diett - men et kosthold for livet. (Tror også at vi er forskjellige og bør finne en egen balanse mellom fett og karber, tror noen kropper kanskje trives bedre på litt mere karber enn andre - og at man over tid bedre kan kjenne signalene fra kroppen på hvor mye og når man bør spise.)
Slankerinna sa for siden:
Tusen takk for svar dere:D Men det er en ting til jeg lurer på; Er det nødvendig å beskjed til legen sin om at man har "forandret" kostholdet og er det noe spesielle vitaminer man må ta?
Yonah sa for siden:
Med mindre du er sjuk,tror jeg ikke du trenger å si i fra. Og du virker jo ikke til å være så overvektig at det er noen som helst fare..
Jeg har ekstremt mye høyere BMI enn deg og jeg har ikke sagt et ord til legen.. Men siden jeg faktisk skal fornye en P-ring resept, så kommer jeg til å be ham om å måle blodtrykket mitt, og ta en sjekk om noen måneder. Bare fordi jeg er ekstremt overvektig og har hjertetrøbbel i familien.
nalana sa for siden:
Optimal ernæring her. Etter som jeg har forstått må vel det være tilnærmet det samme.:confused: Det er i hvert fall lavt på karbs og høyt på fett.
Perdita sa for siden:
Jeg spiser også LCHF, et kosthold som ligner både på atkins induksjon og ketolyse, men jeg tenker jeg skal leve sånn resten av livet. Jeg er opptatt av naturlige råvarer og holder meg så mye som mulig unna kunstig sötning ol. Ellers er jo LCHF egentlig bare et samlebegrep på lavkarbo-höyfett og kan inbefatte mange av diettene og filosofiene folk her inne fölger. Jeg fölger instinktene mine, og ser hvordan kroppen reagerer, i blandt trenger jeg mer fett og i blandt mer grönnsaker.
Yonah sa for siden:
Jeg skjønner ikke hva som er forskjellen på LCHF og andre lavkarbo filosofier jeg... Jeg har lest på lchf.no, på siden til hun Anna Dahlquist( ? ) osv, og jeg finner ikke et ord om hvor mye karbohydrater, hvor mye fett og hvor mye protein. Bare om hva man skal spise, og det er jo det samme som på både Atkins, Eat, ketylose osv....
Er det ingen restriksjoner? Det eneste jeg finner er at det står at man skal spise til man blir mett og en setning om å spise så man blir akkurat så mett at man ungår å gå sulten. Og det er jo akkurat det jeg gjør. Jeg spiser vel mest lavkarbo ala Imse mere enn noe annet... Jeg holder meg på ca 20 karbo om dagen, prøver å få med grønnsaker, egg eller kjøtt på alle måltider og fett fra oljer, fløte, creme fraiche eller fete oster. Jeg spiser meg mett, ikke overmett, men såpass at jeg ikke blir sulten før etter 3-4 timer eller noe mere..
Noen som har en bedre forklaring på lchf? Noen som kan kikke i journalen min og si om det ligner lchf eller ikke?
nalana sa for siden:
LCHF betyr bare at man spiser lite karbo og mye fett. Mange av filosofiene kommer inn under dette. Det er en annen aktiv tråd her inne om dette som du burde lese. Da er jeg sikker på at du forstår mye mer. Jeg lærte selv i hvert fall ganske mye av den tråden. Her er link:
forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=24517
Charl8 sa for siden:
Har begynt på en lchf blogg
www.lotteslchf.wordpress.com
Photobscura sa for siden:
Ja, det gjør jeg, i høyeste grad :D
Jeg vet ikke om jeg blingser nå, men mener å ha lest at man kan kan si at man lever lchf om man har mer enn 50% fett, og mindre enn 50 gr kh i kosten.
Photobscura sa for siden:
Og, forresten: Ordet diett kommer fra ordet dieta som betyr livsstil. Så, jeg synes diett-betegnelsen har fått et slags skeivt utkomme med årene, og forbindes med slankekur. Det er jo helt feil.
Bee sa for siden:
Jepp, det gjør jeg. Men kaller det heller ikke for en diett. Det er bare sånn jeg spiser. Enkelt og greit. :D
lebeate sa for siden:
Hei, jeg tror jeg er på vei til å konvertere far Aurodiett til LCHF kosthold/diett. Men det jeg ikke helt skjønner er hvis dette er et kosthold man skal leve på resten av livet, hvordan kan man da gå ned i vekt på det? Er det noe man bør begrense i den perioden du skal ned I vekt?:confused:
Yonah sa for siden:
Lavkarbo høyfett er vektregulerende, så du kan leve på dette hele livet. Så det er vel hele store forskjellen på lavkalori og lavkarbo, dette er et kosthold man kan leve på hele livet. Forfedrene våre gjorde det;) Og de fikk nok ikke diabetes 2 og hjerte og karsykdommer.
Kanutten sa for siden:
ENIG!!!! Når jeg sier at jeg spiser lavkarbo så får jeg ofte høre at jeg kan jo ikke leve på en diett hele livet!!!???
Diett ER jo maten man spiser!! Uansett hva slags mat man spiser....:o
Paris sa for siden:
Nå ble jeg faktisk mye klokere. Men dere som har erfaring. Mister man mage-fettet av å leve på LCHF - ikke nødvendigvis noen av de andre filosofiene? Jeg er litt oppgitt fordi det finnes så mye informasjon - og ofte litt motstridende informasjon. Men syns LCHF ser så enkelt ut. Det er viktig for meg, siden jeg er nokså vanskelig å motivere:p
Hvordan bestemmes at man "stopper opp" i nedgangen av vekten - er det når kroppen finner sin Normal-vekt? Og hva hvis den feks er noen kg mer enn jeg selv ønsker?
Ble mange spm dette:o
arnakristin sa for siden:
Hei,
Ingen har dessverre funnet en god metode for punktslanking, dvs det er ingen diett som gir bedre resultat på ett bestemt punkt på kroppen. Mange her inne ville nok anbefale deg trening i tillegg i og med at du ikke skal ned så mange kilo og det er mageområdet som er ditt ”problem område”. Et lavkarbo kosthold vil naturlig regulere vekten, men det er jo ikke sikkert du og kroppen din er enig om hva som er din idealvekt
Mange som spiser ketogent når de slanker seg øker gradvis kh inntaket noe når de er ferdig slanket for å få et mer variert kosthold andre igjen fortsetter å spise ketogent. Det gjelder å finne det som passer for den enkelte.
Her finner du bl.a. brosjyren LCHF på 3 minutter, www.lchfnorge.no/kostprogram.html
Jeg har valgt ketolyse da jeg synes det er veldig enkelt kosthold å forholde seg til.
Viclin sa for siden:
Takk og lov! Dette kranglet jeg skikkelig med med en på et annet forum. Jeg sa at kur og diett var to forskjellige ting og hun bare motsa meg helt til jeg forklarte hvorfor, med at diett ER jo det man spiser, kur er midlertidig osv. DA svarte hun meg ikke lenger, gitt. :knegg:
Godt å høre det ikke bare er meg som ser dette som to forskjellige ting.
Paris sa for siden:
Tusen takk for svar!
Jeg trener regelmessig både magemuskler og annen styrketrening/kondisjon, men klart man kan vel alltids trene mer:p Likevel så er mageområdet et stort problem for meg. Har tenkt at det kanskej er all karbohydraten som jeg har spist opp igjennom som har gjort det...:confused:
Veggpryd sa for siden:
Jeg har akkurat lest en historie om en kvinne som ville bli kvitt magen sin, og startet derfor med LCHF-kost (Mary Enig, "Eat Fat - Loose Fat"). Hun var i utgangspunktet veldig stolt av at hun var så slank som hun var, men siden hun var godt voksen hadde hun altså denne magen (noe som er helt normalt når man kommer litt opp i årene). Hun la på seg noen kilo istedet, og var sjokkert over resultatet. Men, hun fikk også noen svært gode helse-effekter av kostholdet så hun fortsatte likevel. Hun la på seg enda noen flere kilo før vekten stoppet. Hun endte altså opp med en markant bedret helse og flere kilo, men med en mer propsjonert og definert kropp. Og magen - den syntes nesten ikke lenger, siden hun hadde fått det man kaller normalvekt. :)
De kiloene man ønsker under normalvekt - tror jeg er disse "fantasi-kropp-kiloene" . Vi får jo presset nedover oss disse avmagrede fotomodellene og filmstjernene daglig, og tror at det er sånn vi egentlig burde se ut. Det går sikkert veldig fint an å bli tynnere enn det kroppen har bestemt seg for - men da snakker man ikke lenger om så veldig sunt kosthold. :)
SunnhetMedSirrup sa for siden:
kan vel si LCHF er en del av LIFSTILEN min :lol:
en del av den egenkomponerte ;)
arkine sa for siden:
er vel mye likt fedon sin livstil
Photobscura sa for siden:
Åh? Utdyp!
LCHF er jo ikke en bestemt diett med bestemte regler, annet en hentydningen som ligger i navnet -low carb high fat. Det blir litt som å si at lavkarbo er en egen diett, det er det jo ikke.
Veggpryd sa for siden:
LCHF er ikke en diett - men en livsstil - eller kanskje en bevegelse? Det var Annika Dahlqvist som begynte å betegne kosten for LCHF (her i Norden iallefall). Hun har sagt i sine foredrag at "man har begynt å kalle det LCHF, og da holder vi oss til det og håper det etterhvert vil spre seg videre ut i verden". Hun reiser land og strand rundt ukentlig for å holde foredrag. Det har hun gjort i flere år nå, og det uten annet honorar enn til å dekke reisekostnadene. (I starten stod hun selv for reisekostnadene). Hun startet med dette på idealistisk grunnlag, fordi hun selv hadde oppdaget helseeffekter og vektnedgang på denne kosten, og som lege så hun det som sitt ansvar og informere om denne feilinformasjonen vi får gjennom "etablissementet".
Det har vært mye rabalder i Sverige om denne damen, og nå er det snart ikke en eneste svenske som ikke vet hva LCHF er.
LCHF er jo selvfølgelig også en diett - men ikke en slankekur. Er man slank og tåler mye karbohydrater, ja da kan man også spise mer av det. Er man overvektig og har helseplager, må man selvsagt kutte ned. Det som er greia med LCHF er at man bør innføre mer naturlig fett i kostholdet, og mindre karbohydrater. Mange spiser fra 10-25 karber om dagen, mens andre spiser mer. Det blir helt individuelt ut fra sin egen toleransegrense for karbohydrater, ønskemål for vekt og kosthold i forhold til helse.
SunnhetMedSirrup sa for siden:
:ja: mm !
LCHF er best! :lol:
fiffi sa for siden:
Dersom man vil spise LCHF og ikke vil slanke seg... Kun for at man føler seg vel med dietten altså..
Hvor mange lovlige karbohydrater, sånn nogenlunde, bør man holde seg på slik at man ikke legger på seg av fettet man spiser?? Det er vel ikke slik at man må "ned" i ketose eller?
Takknemlig for svar :)
SunnhetMedSirrup sa for siden:
jeg ligger på rundt 10 dagen.
du må finne det som passer deg best selv, kansje. ;)
Veggpryd sa for siden:
Du vil aldri klare å legge på deg av fettet du spiser - det er sukker og mel som sørger for vektoppgang. Men for at du skal spise for helsen skyld - og ikke for slankingen - kan du spise det samme som du gjør som når du slanker deg. Ønsker du mer karbohydrater kan du øke til 60-70 karber pr. dag. Ifølge Wolgang Lutz ("Bedre uten Brød") får du optimal helseeffekt ved å holde det innenfor 72 g. pr. dag.
Det er greit å følge med på vekta når man øker karbene, for alle har forskjellige toleransegrenser for hvor mye karber man tåler.
Hvis du øker karbene og minsker på fettet, er det verdt å huske på at når det gjelder GI, så bidrar fettet til at GI'en blir lavere.
fiffi sa for siden:
Takk for svar :)
Så ketose er svaret da skjønner jeg, for deg iallefall ;)
Ja, det er vel sånn at man må prøve seg frem.. sukk..
fiffi sa for siden:
Tusen takk for svar! Nå fikk jeg litt å tygge på! :)
SunnhetMedSirrup sa for siden:
ja, det veggpryd sa var bra:ja: !
fikk nesten lyst på litt bacon snack..
by the way, er det noen som vet om proteinene (70gpr. 100g vare) blir tatt opp? mins jeg leste en link der de sa at ikke noe av proteinene blir tatt opp:eek:
fiffi sa for siden:
Og nå har jeg hatt en bedre fårikålmiddag, uten poteter da, men for første gang i mitt liv skar jeg ikke av fettet... slurp :D
SunnhetMedSirrup sa for siden:
ja! og til fredag skal jeg til min far og mor, og spise fårikål!
de lager sååå mye! og de presser altid på meg sååå mye!
...og nå skal jeg ikke si neitakk...
Tårnet sa for siden:
Beklager teit spørsmål men;alle dere som skriver om 10 karber, 30 karber og 50 karber o.s.v. hvor kommer de karbene fra? Hvilken mat er det dere mener?
Paris sa for siden:
En del matvarer inneholder en viss mengde karbohydrater. Du kan feks bruke denne tabellen
www.matoppskrift.no/sider/karbo.asp?ID=A
Og så er det viktig å lese varedeklarasjonen, for der står det hvor mye næreingsinnhold du finner i de forskjellige matvarene. Det er oppgitt pr 100 g matvare.
Summen av alle disse inntakene utgjør samlet karbo-inntak.:) Og dette bør ikke overstige, 10, 20 eller 72 eller hva det er den enkelte legger seg på;)
SunnhetMedSirrup sa for siden:
jeg får alle karbojhydratene mine fra enten nøtter,grønnsaker,egg, eller rømme.
thats it...
Tårnet sa for siden:
Takk for svar! For noen er det snakk om å holde kontroll på karbohydrater, uansett hvor de kommer fra, og for andre er karbohydrater fra korn og sukker utelukket - etter hva jeg forstår? Hva med "Sirup" der er det sukker? Vel.
Jeg er så heldig å treffe leger og homeopater som kan mye om det å utelate nettopp korn, melk og sukker, særlig relatert til sykdomstilstander og andre plager.
Håper jeg kan utveksle noen flere erfaringer med forumet om dette, men tar det i en annen tråd.
T
Carisma sa for siden:
Sirup er flytende sukker :)
California Girl sa for siden:
Hei
Jeg er også med igjen etter en pause som ga veldig dårlig resultat. Nå er jeg back on track.:)
Mini-Logo sa for siden:
Eg har nett byrja på denne Dr. Lindqvistdietten. Eg har lagt om matvanane totalt, men noko uroar meg. Ei veninne fortél meg stadig om farene ved metta feitt. Eg ét ein del bacon, samt at seterrømme, fløyte og smør tradisjonelt ikkje har vorte assosiert med god helse. Ein kamerat skulle trena seg opp med styrketrening. Han åt mykje egg, men fekk etter kvart ilt i brystet. Dette gjekk han til lege for og fekk fortalt at han skulle kutta ut eggeplomma. Dette hadde med kolestrol å gjera. Eg ét gjerne fire egg til frukost, bacon (tjukke skiver) og steiker dette i fløyte... Får eg også ilt i brystet snart? Kan nokon opplysa meg på dette? Er det vitskaplege resultatar på kvifor det, ut ifrå Dr. Lindqvistfilosofien, ikkje er farleg med metta feitt og kolestrol?
Mvh
Hans-Ragnar
Kitt sa for siden:
Søk opp en tråd her som heter "Er fett og ketose farlig?" eller noe sånt!
Skrevet av Pål.
Får ikke søketingen til å virke helt i kveld, ellers skulle jeg ha funnet den for deg.
Fett er IKKE farlig! Det skjønner du om du leser det han har skrevet og alt annet som er skrevet om det her inne!
Kitt sa for siden:
Utrolig hva man får til om man prøver litt!
HER er den!
Mini-Logo sa for siden:
Sweet! Takkar!
Mini-Logo sa for siden:
Er har nytta litt seleri og selerirot i maten i det siste. Eg blanda brokkoli, blomkål, selerirot og seleri. Deretter ein grilla kylling og ein del fløyte. No slit eg med å kome i ketosen. I dag gjekk det i kyllinglår, ekte majones og avokado. Kor lang tid skal det ta før ein kjem i ketose?
Eg (trur) eg har merka noko til raskare hjartefrekvens etter at eg byrja på dietten. Nokon som har liknande erfaringar? Er det nokon andre som går på Dr. Dalqvist-dietten og som har meir informasjon å kome med angåande kolestrol og metta feitt? Eg får stadig høyre at det ikkje er bra med rømme, majones etc...
Mvh
Hans-Ragnar
Kitt sa for siden:
Det skal normalt ikke ta mer enn 2-3 dager å komme i ketose om du spiser svært lite karbohydrater!
Noen få her inne har rapportert om raskere hjertefrekvens ved lavt karbohydratinntak. Enkelte har måttet ut av ketose av den grunn.
Har du lest linken over innlegget ditt? Står en del om fett etc der!
Er også mange andre innlegg om du klarer å lete dem opp med søke- funksjonen!
Photobscura sa for siden:
Man skiller ut en del vann når man er i ketose, særlig i starten, og da forsvinner det også en del salter, med mineraler som magnesium. Jeg får litt hjertebank uten magnesiumtilskudd. Det var verst i starten.
Mini-Logo sa for siden:
Wow! Så kult at du har hatt det nett på same måten! Eg fekk hjartebank i starten, men no har det slutta. Det mest markante heretter er at eg nesten ikkje går på do! Før var det ein gong kvar dag. No drøyer det to og tre dagar. Til gjengjeld er det som å føda når det fyrst kjem! Hjelp og trøyste...
Flertall sa for siden:
Jeg opplevde å miste mye magefett på Ketolyse :) Har hørt at man mister fett i blodårene osv. men dette er selvsagt ikke noe jeg kan vite om meg selv :P Lavkarbodiettene gir stort sett et jevnt vekttap slik at kroppen din "jevner seg ut" og blir proporsjonell :)
Photobscura sa for siden:
Det kan jeg skrive under på! Jeg har hatt vekt som har gått mye opp og ned i livet uten at jeg har slanka meg, før, og har nok vært nede i denne vekta jeg er nå før, men jeg har aldri hatt så proposjoert kropp noen gang! Da tenker jeg på midjemål særlig. Før kunne jeg bli skrapa rundt hoftene, men fortsatt mye fett rundt midje og over ryggen, men nå er det helt omvendt, hoftene har fått litt mer kjøtt på seg, mens midja er smalere enn noensinne, sånn at jeg langt på vei har fått en mye mer kvinnelig kropp! :)
yorleni81 sa for siden:
Jeg har nettopp begynt med det, men vet ikke om jeg gjør det riktig:)
kinnolga sa for siden:
Skal begynne på LCHF etter mange jojo kurar, mange kg ned,men enda fleir opp etter endt kur! :mad:
Bur på "landet" og ser i oppskrftene at det er ein del varer eg ikkje får kjøpt på nærbutikken her.. men ein kan vel gå på lavkarbo med heilt "vanlige" varer, som kjøtt,fisk,kylling,egg,melk,fløte, osv.? Vanskeligaste trur eg vil bli å variere grønnsakene sidan utvalget er så som så.:confused:Ein del som ein finn på helsekosten blir det litt lenger før eg får kjøpt, og dermed begynne å bruke.
Har og eitt spm. hvis nokon kan svare meg, skal til Mallorca i mai, har bestilt med all incl. men nå lurer eg på korleis maten der er når eg er på LCHF? Har aldri vært der før, så veit ikkje mykje om maten der??
Mvh. Gerd
Photobscura sa for siden:
Vet du, du trenger i grunn ikke særlig annet enn det du selv ramser opp som du får kjøpt i din nærbutikk. Det er det eneste jeg spiser; Kjøtt (dyr/fugl/fisk), egg, grønnsaker og smør. Jeg tror det eneste jeg bruker til daglig som ikke er å få kjøpt i noen dagligvarebutikker er noen kosttilskudd, og det trenger man ikke kjøpe så ofte, og det er gjerne billigere å bestille på nettet.
Det er litt for mye fokus på erstatningsprodukter, synes jeg. Man trenger i bunn og grunn ikke all denne bakemiksen og greier, det blir mye en evig jakt på fullgode erstatninger, og som regel finnes de ikke. Man kan bake brød uten mel, man trenger ikke alt mulig rart, det holder med frø, nøtter, egg og rømme/cc.
Dette er i alle fall min mening ;). Hvorfor gjøre det komplisert, når det kan være så enkelt?
Gratulerer med godt valg! Kos deg med maten :blomster:
Kitt sa for siden:
Det pleier ikke være noe problem å leve LCHF på hotell. Det er ofte mye buffeer, koldtbord etc. Egg og bacon/pølser er jo standard hotellfrokost. Poenget er vel å gjøre så godt man kan i en ukjent setting!
Mallorca er dessuten såpass turistifisert at du finner de fleste matvarene du kjenner hjemmefra i butikkene der!;)
Lykke til og god tur!:heia:
Lille_Ku sa for siden:
Heisann! :)
Ser det er en stund siden denne tråden ble oppdatert, men, noen spørsmål:
Jeg leser i boken til Doktor Dalhquist, og nå lurer jeg på om jeg har skjønt det. Går hennes filosofi enkelt forklart ut på:
følg med på hvor mange karbohydrater, jo færre, jo bedre?
så rene produkter (altså ikke halvfabrikata) som mulig?
velg produkter med riktig type fett, og hold seg unna lettprodukter?
...eller er jeg helt på bærtur nå....? :confused:
trude.lutt sa for siden:
Begynte for en uke siden, og har brukt uken på å lese meg opp. Fant flere intervju på youtube med Dahlqvist. Har også funnet en veldig bra blogg
det jeg liker med lchf er at det er lite dilldall i forhold til det å lage maten:)
Veggpryd sa for siden:
LCHF-bloggen er virkelig en flott oppskrift-blogg! Er stadig innom der for å få litt inspirasjon. :)
Smugspiser sa for siden:
Jeg prøver å følge LCHF egentlig.. Laget meg en liten regel på maten at det jeg spiser ikke skal inneholde mer enn 5% karbo pr matvare/ingrediens.. Og det er lett å følge føler jeg. Og byttet ut smøret med ekte meierismør, som egentlig smaker best! :)
Og jeg leser boken Spis deg sukkerfri. Spennde lesning. Og skal låne Hexeberg sin bok på biblioteket så snart den er inne igjen.
Alle rundt ler av meg, og syns jeg er dum.. Hva skal du spise da om du kutter ut poteter, ris, pasta og brød da?? Jeg føler at jeg ikke mangler noe jeg. Blomkål og brokkoli er en fullgod erstatning til potet syns jeg :)
Anarko sa for siden:
Er også LCHF. Syns det er veldig spennende. Når det gjelder bivirkninger så er jeg ikke helt sikker for jeg har vært dårlig nå en stund. Men mye god mat. Mye enkelt også så du ikke nødvendigvis står timesvis på kjøkkenet. Jeg gleder meg til å prøve ut forskjellige oppskrifter som jeg har funnet på diverse blogger. Skal både bake osterundstykker og lage vafler. Noe som blir kjempestas! Kjæresten min er også med på dette, om enn ikke i samme grad som meg da. 2 uker nå, and going strong:)
only39 sa for siden:
Herlig !! Jeg har sånn skikkelig "broiler" fasong, med tynne bein og mye mage! Og låra mister først, på vanlig matslanking, men nå håper jeg på forandringer her ja!! ;) Kanskje rumpa kan være mitt breieste parti neste sommer, endelig??!!
Missy_86 sa for siden:
Begynte på LCHF på mandag, etter å ha brukt romjulen og de første ukene på å lese meg opp.
Føler meg fremdeles litt usikker på om det jeg spiser er helt riktig, men har regnet på karbene hvertfall og der har jeg holdt meg ganske lavt! :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.