< Tilbake til oversikten

Et bakespørsmål ...

#1

smil! sa for siden:

hva kan jeg ha i ekstra i mya kjeksene for å få de litt "fastere" synes de smuldrer så lett.. men kjempegode!! kan jeg ha i ett egg ekstra eller dobbel mengde smør??
kunne godt vært noe som holdt de litt mer sammen.. og gitt litt mer smak som ikke er nøtter. og det tror jeg hjelper hvis de ikke smuldrer så lett..
sikkert noe enkelt jeg kan gjøre!!
og en annen ting; kan nøtter hjelpe på magen? går oftere på do når jeg har spist dem enn ikke... (eller er det rett og slett at jeg ikke tåler nøtter så bra.. har aldri kunnet spise det før, men nå får jeg ikke utslett eller svelgeproblemer av mandler fant jeg ut etter at jeg testet disse...)

takker!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.