< Tilbake til oversikten

Melk og melkeprodukter

#1

Idun Kjellvik sa for siden:

Jeg har nok blitt litt forvirret etter hvert. Trodde at man skulle unngå melkeprodukter når man gikk på ketolyse. Hva kan man spise av melkeprodukter, og hvor lite?


#2

Gerd sa for siden:

Ikke melk. For mye karber, melkesukker.


#3

danish sa for siden:

Man unngår ren melk. Rømme, fløte, cottage cheese og smør er tillatt (og muligens noen til, som tyrkisk yoghurt), så lenge du ikke går over dagens karbohydratkvote. Enkelte får stopp i vektnedgang av fløte, og unngår derfor dette. Smør er nesten bare fett, og tillates derfor i store mengder.


#4

ixi sa for siden:

Det er noen som spiser Philadelphia i diverse matretter, men den inneholder vel melk? Er det ok å spise det på ketolyse?


#5

Kitt sa for siden:

Bruker masse Philadelphia- ost, jeg!
Inneholder melk, ja, men bare 3.2g karber pr 100g. Bruker jo ikke så mye av gangen. Bruker det i saus for å få den tykkere feks.
Stekt sopp med fløte og Philadelphia!:sikle:


#6

ixi sa for siden:

Så lurt! Tar med meg det rådet videre. Takk. :blomster:


#7

lura sa for siden:

nå lærte jeg noe nytt oxo..takk:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.