< Tilbake til oversikten

Fylt paprika. Godt og enkelt

#1

The Dude sa for siden:

Fra dagbladet i dag. Her er det bare å bruke fantasien og lage gode variasjoner. Hvis du gjør en variasjon du er fornøyd med, lim den inn her.

www.dagbladet.no/2009/03/23/magasinet/oppskrift/dagens_mattips/5423718/

Fylt paprika med kjøttdeig
Ca. 30 minutter, 3-4 personer:

400 g kyllingkjøttdeig

1 hakket løk

1 ts salt

1/4 ts pepper

1 ts chilipulver

1/2 ts pepper

2 ss hakkede friske urter

(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)

2 dl fetaost

2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus

4 paprika i valgfrie farger.

I stekeovn ved 200 °C

Slik gjør du:

Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene. Fres løk og kjøttdeig i en panne med litt olje. Dryss over krydder. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost. Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen. Sett formen i ovnen og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.


#2

mirafoli sa for siden:

Jeg bruker denne oppskriften, og er kjempefornøyd med den.

4 paprika (gule)
400 g kjøttdeig
1 boks hermitiserte tomater
2ss salsasaus
salt og pepper
Masse ost.

Steker kjøttdeig først. Tilsetter hermetiske tomater og salsa salt og pepper og lar det koke en stund i pannen. Fyller alt i paprika, og topper med masse ost.
Spises med sæterrømme til:)

Nam nam:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.