The Dude sa for siden:
Fra dagbladet i dag. Her er det bare å bruke fantasien og lage gode variasjoner. Hvis du gjør en variasjon du er fornøyd med, lim den inn her.
www.dagbladet.no/2009/03/23/magasinet/oppskrift/dagens_mattips/5423718/
Fylt paprika med kjøttdeig
Ca. 30 minutter, 3-4 personer:
400 g kyllingkjøttdeig
1 hakket løk
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 ts chilipulver
1/2 ts pepper
2 ss hakkede friske urter
(f.eks. rosmarin, basilikum, timian)
2 dl fetaost
2 dl fløte blandet med 1 ss soyasaus
4 paprika i valgfrie farger.
I stekeovn ved 200 °C
Slik gjør du:
Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene. Fres løk og kjøttdeig i en panne med litt olje. Dryss over krydder. Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost. Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen. Sett formen i ovnen og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.