kanskje veldig dumt spørmål....
men jeg har gått på ketolysekuren i i 4 mnd. gikk ned 10 kilo de første 2 mnd. de 2 siste mnd så har jeg ikke gått ned noe.. å jeg har vært nøye og variert for å prøve å gå ned... men nå har platået vart lenge nok.
så da tenker jeg å prøve meg på lindbergs som er sunnere for kroppen. håper å gå ned ca 10 kilo til før sommeren.. er det mulig på lindbergs?
tja...vasnkelig å vite ifht at alle er vi ulike. jeg har nå gått ned iallfall, og mange andre også..les litt under lindbergs filosofien her, og evt se i journaler.
Tja, jeg vet ikke om Fedon er sunnere enn noe annet, men du kan i det minste spise mer variert. Jeg skal også snart over på en eller annen fedon-variant, og gleder meg til det :)
Har dere ikke lest VG i dag da damer? Mer karbohydrater og mindre fett:D
Sorry - kunne ikke dy meg.
Det er veldig individuelt hva man går med på. Men jeg vil anbefale deg å øke karbohydratene gradvis - og samtidig kutte på fettet.
F eks øke med cottage cheese m neve mandler, ett eple og kanel til ett måltid. I en uke. Så øke med feks linser/bønner som tilbehør til middag, men mindre fett i middagen. Vent lenge før du begynner med knekkebrød etc. Gjerne til du har nådd ønsket vekt. Min erfaring og anbefaling er å øke til ca 50 karbohydrater om dagen gjennom lav GI mat/ langsomme karbohydrater. La som sagt først ett måltid inneholde litt mer karber, så etter en stund to. Når du har gått ned dine kg, kan du kanskje spise tre karbo-måltider.
Men det er altså essensielt å gå drastisk ned på fettet når du øker karbohydratene.
Jeg har gått ned 35 kg med Lindbergs siden begynnelsen av juni. Vekta går fortsatt nedover, men ikke så raskt lenger. Men det er sikkert individuelt hvordan man responderer på dette kostholdet. Jeg har hele tiden hatt kontakt med legen på Fedon-klinikken her i Bergen. Det har vært til stor hjelp for meg.
Mamma gikk ned 35kg på Dr.Lindbergs.
Jeg går ikke ned, jeg må visst kutte ut octtage cheese og andre ferskoster, minst mulig fløte osv.. Og ingen brøderstatninger.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.