Hei!
Er det noen av dere som spiser avokado til lunsj/frokost? Det er den mest karbo inneholdende matvarenjeg spiser, og lurer på om jeg kanskje spiser for mye. Men uansett, så pleier jeg å spise en avokado, for den blir jo så fort brun og sånn, med reker og majones. Men burde jeg egentlig ha spist bare halve:confused:
Husker ikke hvor mye karbo den inneholder jeg, men jeg pleier å bruke bare en halv om gangen. Den andre dynker jeg godt med limesaft og legger den i en tett boks i kjøleskapet. Da holder den selv fint noen dager.:)
Jeg spiser en hel avokado om dagen. 1/2 til frokost, og så kutter jeg resten i biter og legger i lufttett boks med litt sitronsaft i og spiser i lunsjen
Hjelper også om advocado kjøttet kan ligge med steinen. (ikke fjerne den altså) Da blir den ikke brun. Fikk dette tipset fra en kollega og det stemmer :)
Kostfibre tas ikke opp i kroppen og skal IKKE regnes med!:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.