< Tilbake til oversikten

Fiskefarse med jbk-mjøl???

#1

solsikke sa for siden:

Lurer på om det noen som har erfaringer med farseproduksjon der jbk-mjøl er byttet ut med potetmjøl????

Fint om dere skriver noen ord..
På forhånd takk folkens;)

Klem Solsikke


#2

Areola sa for siden:

Jeg likte det ikke. Lagde kjøttkaker med for mye jbkm, og det ble veldig.. seigt...
For mye jbkm gir forøvrig en veldig seig følelse uansett.. Synes jeg da :)


#3

trillian78 sa for siden:

Hva skal du bruke fiskefarsen til? Jeg har laget fiskekaker uten å ha noen som helst erstatning for potetmelet. Funket helt fint. Er ikke så kjempeglad i det johannesbrødkjernemelet jeg heller...


#4

solsikke sa for siden:

Eg tenkte å lage fiskekaker eg då!!
Men eg får eksprimentere litt, så skal eg gi dere ei tilbakemelding....

Takk for svar...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.