< Tilbake til oversikten

Soyaprotein

#1

mette_moj sa for siden:

hvor får man tak i det? å hva er best av det og jbkm(eller hva det heter)? finnes det noe annet man kan bruke også?


#2

Bellabo sa for siden:

Hva tenkte du å bruke det til da ?
Johannesbrødkjerne-mel, er uten karber og smak og helt yppelig tykningsmiddel til bruk i sauser, rømmegrøt.

Soyaprotein kan gi litt bismak.

Begge fås på helsekost.


#3

mette_moj sa for siden:

ser det er mange oppskrifter i boka av torkil andersen som inneholder det. menst de fleste her har jbkm.. kan man bruke det til "alt"? var om kald mat liksom?


#4

Areola sa for siden:

Det kan ikke helt sidestilles.
Protein bruker som "mel", og jbkm som bindemiddel.


#5

Bellabo sa for siden:

Nemlig... to forkjellige ting, som brukes forskjellig.

soyamel og Bakemix til Torkil kan sammenlignes.


#6

mette_moj sa for siden:

ookey.. sånn å forstå.. takk for svar:D


#7

mette_moj sa for siden:

å så et par ting til.. ketostix, fåes det på alle apotek? heter de noe spesielt eller er det ketostix? å kan jeg spise jordbær? ser det er noen oppskrifter med jordbær rundt omkring... å kan jeg spise nøtter til snacks/mellomåltider?? å hvilke nøtter i så fall..
håper noen kan svare :D


#8

*Marianne sa for siden:

Jeg var på helsekosten for å finne soyaproteiner. Men gud hjelpe meg så dyrt det var. 300kr for 2 kg eller noe sånt.
Må man blakke seg helt for å være "sunn", tenkte jeg skulle lage vaffler med dette. Men kiloprisen blir for høy....


#9

mette_moj sa for siden:

å dæven døtte det var en stiv pris ja:(


#10

Bellabo sa for siden:

hmm.. mette.. har du lest boka da ?


#11

mette_moj sa for siden:

ja har lest boka.. fant om nøtter,men hva med jordbær?


#12

caz sa for siden:

De ketostixene jeg stort sett får tak i for tiden heter keto diaburstix. Den gamle ketostixen synes det å være få som har. Men jeg måler ikke noe særlig så har den lenge... Ketolyse har vel "egne"...


#13

Alkazelters sa for siden:

300 kroner for 2 kilogram med soyaprotein hørtes ekstremt billig ut! Hvor, hvor hvor?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.